Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Η Άννα Βερούλη στη Σύρο

Στη Σύρο βρίσκεται μεταξύ 7-9 Οκτωβρίου ,προσκεκλημένη του Ροταριανού Ομίλου Σύρου, η πρέσβειρα του κλασσικού αθλητισμού και αντινομάρχης Πειραιώς Αθηνών, Άννα Βερούλη, μαζί με τον σύζυγό της εκπαιδευτικό και πρωταθλητή Ελλάδας στη σκοποβολή Νίκο Μιχαλόπουλο.
Αμέσως μετά θα επισκεφθεί το δήμαρχο Ποσειδωνίας και το δημοτικό σχολείο Ποσειδωνίας, όπου και θα μιλήσει στους μικρούς μαθητές για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, αλλά και για τα υψηλά ιδανικά του αθλητισμού. Την Παρασκευή στις 9.30 θα επισκεφθεί το δημοτικό σχολείο των Φρέρ, ενώ στις 11.30 θα επισκεφθεί το 1ο Γυμνάσιο Σύρου.    Στις 5.00 το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη στην ΑΙΓΑΙΟ τηλεόραση και το βράδυ της Παρασκευής στις 9.30΄, θα δοθεί ανοικτό επίσημο δείπνο και ομιλία για το κοινό στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΕΡΜΗΣ. 
Με το πέρας των εισηγήσεων, θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις και η κα Βερούλη θα βραβεύσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή των SPECIAL OLYMPICS Γιάννη Ξαγοράρη, τόσο για το αθλητικό του ήθος, όσο και για τις παγκόσμιες διακρίσεις του.  Στο φουαγιέ θα φιλοξενηθούν βιβλία της κας Βερούλη και του κου Μιχαλόπουλου, που εκδίδει ο οίκος ΑΓΚΥΡΑ, για μαθητές των σχολείων και τα οποία είναι εγκεκριμένα από το υπουργείο παιδείας.
 Η και Βερούλη θα αναχωρήσει το Σάββατο το απόγευμα, προκειμένου να είναι στην Αθήνα για προεκλογικούς λόγους. Την πρόταση έκανε στον ροταριανό όμιλο, η από χρόνια φίλη και συναθλήτρια της κας Βερούλη Σκεύη Λακαταμίτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.