Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Κατετέθη στο Πρωτοδικείο Σύρου ο Συνδυασμός «ΣΥΡΑ με λογισμό και μ’όνειρο»

 
Την Κυριακή 17-10-2010 το απόγευμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Τζίνης και  υποψήφιοι Σύμβουλοι του Συνδυασμού «ΣΥΡΑ με λογισμό και μ’όνειρο» κατέθεσαν τα, βάσει νομοθεσίας, παραστατικά για τη συμμετοχή του Συνδυασμού στις Δημοτικές Εκλογές της 7/11/2010 για το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης.

Ο Συνδυασμός μας υπογραμμίζει ότι κατέθεσε αριθμό υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και για τις 3 Εκλογικές Περιφέρειες του νησιού μας (Άνω Σύρος, Ερμούπολη, Ποσειδωνία) και με συνολικό αριθμό υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων μεγαλύτερο από τον ελάχιστο απαιτούμενο, ώστε, κι απ’αυτήν την άποψη, έχει την πλήρη δυνατότητα να επιλεγεί από τους Συριανούς συνδημότες ως η νέα Δημοτική Αρχή του νησιού. Σημειωτέον – επί τη ευκαιρία – ότι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο η πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής θα διαθέτει τους 16 στους 27 Συμβούλους.

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί αλλά και οι υποψήφιοι σε Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες Σύμβουλοι του Συνδυασμού μας θα παρουσιασθούν, μαζί με τη Διακήρυξη Αρχών και το πλήρες Πρόγραμμά μας για όλο το νησί, στην κεντρική εκδήλωσή του την επομένη εβδομάδα. Παράλληλα θα διανεμηθεί έντυπο του Συνδυασμού με τη Διακήρυξη, το Πρόγραμμα και τα βιογραφικά στοιχεία των υποψηφίων σε χιλιάδες αντίτυπα, ώστε να έλθει στα χέρια, ει δυνατόν, κάθε Συριανού και Συριανής, καθώς θα μοιραστεί διά χειρός με περιοδείες σε οικίες, επιχειρήσεις, υπηρεσίες, χώρους αναψυχής σ’όλο το νησί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.