Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Συριανό Καρναβάλι 2011


          Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις εκδηλώσεις του Συριανού Καρναβαλιού 2011 σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή για την ομάδα σας στην παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου στην Ερμούπολη και την Κυριακή 6 Μαρτίου στα σοκάκια της Άνω Σύρου.
          Οι ομάδες θα συμμετάσχουν και στις δύο παρελάσεις και εκείνες που θα διακριθούν μέσω της κριτικής επιτροπής θα παραλάβουν τα έπαθλά τους το βράδυ της Κυριακής.
            Ας διασκεδάσουμε λοιπόν στους δρόμους της Ερμούπολης όπου το Σάββατο μετά την παρέλαση θα γίνει πάρτι με τη συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου και του Συλλόγου «Τερψιχόρη» και την Κυριακή στα σοκάκια της Άνω Σύρου όπως ξέρουμε εδώ και πολλά χρόνια, παρέα με τους φίλους μας αλλά και τους επισκέπτες του νησιού.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου


Τηλέφωνα :  22813 61012  &  22810 88089

1 σχόλιο:

  1. Νομίζω ότι οτι καλό υπήρχε πρέπει να ενισχυθεί και αυτό το καλό τις απόκριες ήταν το καρναβάλι της απάνω χώρας.Ολες οι Δημοτικές κοινότητες και οι πολιτιστικοί των σύλλογοι οφείλουν και πρέπει να το ενισχύσουν ,ομως να παραμείνει το καρναβάλι της ανω Σύρου.....Η Ερμούπολη έχει άλλα να κάνει και κάνει.Τις απόκριες η καρδιά του νησιού πρέπει να χτυπάει στην Ανω Σύρο και όλων των Συριανών το σημείο αναφοράς να είναι εκεί μόνο... έτσι ίσως κάνουμε κάτι αξεπέραστο και μοναδικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.