Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ : Παραγγελία σπόρου

Επειδή μας ενδιαφέρει η αυτονομία και η αξιοπρεπής διαβίωση του παραγωγού, η διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος, η ποιότητα και η προσιτή τιμή και οι σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων. Και επειδή το λεγόμενο «αόρατο» χέρι της αγοράς έχει αποκτήσει πολύ μεγάλα νύχια, σας καλούμε να κάνετε τη χειμερινή σας παραγγελία με προϊόντα από το συνεταιρισμό «σπόρος» http://sporos.org

Για να το κάνετε αυτό, κατεβάστε το συνημμένο “παραγγελία.xls” συμπληρώστε την ποσότητα για το προϊόν που σας ενδιαφέρει και στείλτε την στο mhtml:{9771FEF7-BD74-4CCC-81ED-14C3F94B864F}mid://00000363/!x-usc:mailto:sindetiras@gmail.com (αφού συμπληρώσετε όνομα και τηλέφωνο επάνω αριστερά και ΑΦΜ αν είστε εταιρία).
Αν δεν σας είναι δύσκολο μετονομάστε το αρχείο που κατεβάσατε, με το όνομα σας π.χ “Μαρία Ρούσσου.xls” πριν μας το στείλετε (κάνει τη ζωή μας πιο ευχάριστη!)

Αναλυτικές πληροφορίες για το ποιος παράγει, τι παράγει μπορείτε να δείτε στο http://sporos.org/products
Επίσης να σας πούμε ότι τα προϊόντα που υπάρχουν στο συνημμένο είναι αυτά που διαθέτει αυτή τη στιγμή για αποστολή ο «σπόρος».

Η παραγγελία σας μπορεί να γίνει μέχρι την Σάββατο 12 Φεβρουαρίου
(αν στήνετε στα ραντεβού σας το πολύ δέκα λεπτά κερδίζετε μια νύχτα και μισή μέρα)

Η παράδοση των προϊόντων θα γίνει σε κεντρικό σημείο της πόλης σε ένα πρωινό και ένα απογευματινό ραντεβού σε εργάσιμη μέρα. Πριν παραγγείλετε σιγουρευτείτε ότι μπορείτε να έρθετε ή να στείλετε κάποιον να παραλάβει την παραγγελία σας.
Θα σας στείλουμε ένα  ειδοποιητικό e-mail όταν θα φτάσουν οι παραγγελίες.

Για να ξέρετε πάνω κάτω τι ποσότητες θα παραγγείλετε σας ενημερώνουμε ότι η επόμενη παραγγελία θα γίνει κατά το Μάη…

-Εκτός από τα προιόντα μπορείτε να παραγγείλετε και το ημερολόγιο που εκδίδεται από την ομάδα "αλάνα"(Δείτε εδώ  http://www.sporos.org/hmerologia2011 ). Τα έσοδα από την πώλησή του θα δοθούν για την ενίσχυση του EZLN.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.