Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΜΕ ΣΥΡΑΣ Κάλεσμα για γενικό ξεσηκωμό


ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ- ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ   5:00 μμ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΜΙΑΟΥΛΗ



    Η γραμματεία Σύρας του ΠΑΜΕ χαιρετίζει, τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη Σύρα ! Παρά την, για άλλη μια φορά, απεργοσπαστική γραμμή του «Εργατικού» Κέντρου  Κυκλάδων, εκατοντάδες εργαζόμενοι έδωσαν το παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργάνωσαν τα σωματεία, καθώς και στην κατάληψη του κτιρίου της Περιφέρειας – Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Οι εργαζόμενοι στη Σύρα  διαδηλώνουν ενάντια στο νέο έγκλημα κατά του λαού που διαπράττει η τρικομματική χούντα του κεφαλαίου που κυβερνά την χώρα !
   Οι εκατοντάδες χιλιάδες των εργαζομένων που διαδήλωσαν σε όλη την χώρα δίνουν την καλύτερη απάντηση στα σχέδια που υλοποιεί η μαύρη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ με τον αρχιτραπεζίτη πρωθυπουργό, που στόχο έχουν την διαρκή χρεοκοπία του λαού. Παίζουν θέατρο για τα μέτρα που έχουν προαποφασίσει !  Καταδικάζουν εμάς και κυρίως τα παιδιά μας να δουλεύουν και να ζουν εφόρου ζωής με 400 ευρώ. Επιχειρούν  να σώσουν τα κέρδη μιας χούφτας κηφήνων που ζουν από τον ιδρώτα μας!  Καταργούν όλα τα δικαιώματα που μας παρέδωσαν οι προηγούμενες γενιές με αμέτρητες θυσίες και αίμα. Οι αυταπάτες και ο εφησυχασμός δεν χωράνε πλέον !


Οι ώρες είναι κρίσιμες. Είναι όμως και η ώρα να ακουστεί η φωνή των εργατών του εργαζόμενου λαού και των οικογενειών τους.


Ξεσηκωμός παντού, σε κάθε εργοστάσιο και επιχείρηση σε κάθε τόπο δουλειάς κλάδο τον κλάδο. Είναι ώρα ευθύνης και μάχης.
Εργάτες και εργάτριες, άνεργοι, εργαζόμενε λαέ, νέοι και νέες.

Αποφασίστε απεργία, οργανώστε συλλαλητήρια, καταλήψεις, σηκώστε στο πόδι τις λαϊκές γειτονιές. Απαντήστε στην τρομοκρατία με τον συλλογικό αγώνα της τάξης μας!

Απομονώστε – αγνοείστε τα ανδρείκελα του εργοδοτικού συνδικαλισμού που σπέρνουν την ηττοπάθεια και τον συμβιβασμό. Μην ακούτε τα ψέματα  των κομμάτων του κεφαλαίου και των παπαγάλων  τους. Αυτοί πληρώνονται καλά για τη βρώμικη δουλειά τους.

Εμείς έχουμε τη δύναμη. Μπορούμε να τους ανατρέψουμε.
Όλοι με το ΠΑΜΕ στο δρόμο του αγώνα!
Κάτω η μαύρη κυβέρνηση. Κάτω η χούντα του κεφαλαίου. Κάτω η ντόπια και ξένη  τρόικα.
Κανένα νέο μνημόνιο. Καμία νέα συμφωνία που καταστρέφει τις ζωές μας.
Όποιος τολμήσει να συμφωνήσει και υπογράψει το έγκλημα να απομονωθεί και να τιμωρηθεί από το λαό. Εκλογές τώρα. Να τιμωρηθούν σκληρά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ !


Όλοι στον αγώνα!

Κλιμάκωση του αγώνα για την ανατροπή της χούντας του κεφαλαίου.
Όλη την Ελλάδα στο πόδι!

ΚΑΤΩ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.