Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

«Ναυτικός της Χρονιάς» ο πλοίαρχος του ΑΡΤΕΜΙΣ

Η σπουδαία διάκριση «Ναυτικός της Χρονιάς» απονεμήθηκε στον καπετάνιο του «ΑΡΤΕΜΙΣ» Στυλιανό Περιστεράκη σε εκδήλωση για τα Greek Shipping Awards 2011, που διοργάνωσαν  η  Lloyds List. 
Η βράβευση του καπετάνιου της ΑΝΕΚ LINES, ήρθε ως επάξια  αναγνώριση της έγκαιρης και επιτυχημένης παρέμβασης του «ΑΡΤΕΜΙΣ» για τη διάσωση συμπατριωτών μας στο Αιγαίο. Η διάκριση αναδεικνύει τις ικανότητες και το ήθος των Ελλήνων ναυτικών που ζουν και αγαπούν τη θάλασσα στις καλές και τις δύσκολες στιγμές της. 
Ο καπετάν Περιστεράκης αφού ευχαρίστησε για τη βράβευσή του  δήλωσε στη Lloyds: « Έχω την τιμή να είμαι πλοίαρχος της εταιρείας ANEK LINES αλλά και Έλληνας  ναυτικός. .. Η ελληνική ναυτοσύνη είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για τις εξαιρετικές ικανότητες των ανθρώπων που την απαρτίζουν, αλλά και για το ίδιον του ήθους της. Αντλώ ικανοποίηση από το επάγγελμά μου, διότι μου προσφέρει στιγμές μεγαλείου, όπως η διάσωση των συνανθρώπων μας. Όπως επίσης θεωρώ εξίσου σημαντική και την παρουσία μας κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες στα μικρά αποκομμένα νησάκια  μας. ” 
Κλείνοντας,  ο πλοίαρχος ευχήθηκε τα καλύτερα στην ΑΝΕΚ & σ' όλη την ελληνική ναυτιλία, καλά ταξίδια  στους ναυτικούς του κόσμου και υγεία στις οικογένειές τους. 
Για την ΑΝΕΚ LINES η διάκριση του καπετάνιου του «ΑΡΤΕΜΙΣ» είναι μία σημαντική στιγμή καθώς αποτελεί αναγνώριση του ήθους και του μόχθου των ανθρώπων της ναυτιλίας, ενός κλάδου που μας κάνει περήφανους διεθνώς και αποτελεί στυλοβάτη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.


2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας είναι ευλογημένες απ τον Αη Νικόλα οι πορείες του στη θάλασσα του Αρχιπελάγους των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.