Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Έναρξη χειμερινού εξαμήνου



Σε όλα τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές και πλέον βρισκόμαστε στην  ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε επίσημα τα νέα ακαδημαϊκά μέλη του Ιδρύματος.
Οι Πανεπιστημιακές Σπουδές είναι αναμφίβολα μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες, δημιουργικές και ποιοτικές περιόδους της ζωής όλων μας. Η ελευθερία που προσφέρει το πανεπιστημιακό περιβάλλον και η επικοινωνία ανάμεσα σε νέους και νέες, με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά, είναι οι δύο παράγοντες οι οποίοι συμβάλλουν στη διαμόρφωση και ωρίμανση αντιλήψεων, θέσεων και απόψεων για τη ζωή και την κοινωνία
 Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου έχει αποδείξει στα 30 σχεδόν  χρόνια λειτουργίας του ότι είναι ένα Πανεπιστήμιο καινοτόμο, δυναμικό και με διεθνοποιημένη ακαδημαϊκή παρουσία. Τα χαρακτηριστικά αυτά οφείλονται τόσο στο επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου μας, όσο και στους αποφοίτους του και αναδεικνύονται καθοριστικά για την ποιότητα των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών.
 Με τη βοήθεια όλων μας, πιστεύουμε πως σύντομα τα 2671 νέα μας μέλη θα προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του Αιγαίου, και ταυτόχρονα τους επισημαίνουμε ότι,  η φοιτητική ζωή δεν είναι μόνο διάβασμα και εξετάσεις, αλλά και κοινωνικότητα, ελεύθερος χρόνος, πολιτισμός, ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και διαβίωση σε ένα ποιοτικό περιβάλλον σαν κι αυτό των 6 νησιωτικών μονάδων του αρχιπελάγους.
Η έναρξη του φετινού  χειμερινού εξαμήνου ξεκινά σήμερα Δευτέρα 7 Οκτωβρίου σε όλες τις Σχολές του Πανεπιστημίου Αιγαίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.