Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Η 25η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου στη Σύρο ( 10–20 Οκτωβρίου)

Η 25η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο από 10–20 Οκτωβρίου 2013 σε χώρους όπως το θέατρο Απόλλων, το χειμερινό κινηματογράφο Παλλάς και την αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολικού Συγκροτήματος  Μάννα.

Το Υπουργείο Αιγαίου σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Λαϊκής Επιμόρφωσηs ξεκίνησε το 1988 τη διοργάνωση της «Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου». Από το 2005 η Γ.Γ.Λ.Ε. σταμάτησε την οικονομική στήριξη τηs «Συνάντησης». Σήμερα η «Συνάντηση» διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου (ΟΕΘΑ) η οποία έχει αναλάβει και την οικονομική διαχείριση αυτής.

Η “Συνάντηση” που κατά γενική ομολογία έχει καθιερωθεί ως ένας καταξιωμένος θεσμός στο χώρο του Αιγαίου αποτελεί μια προσπάθεια ενθάρρυνσης της ερασιτεχνικής δημιουργίας και της αυτοδύναμης πολιτιστικήs ανάπτυξης της περιφέρειας. Έχει χαρακτήρα επιμορφωτικό και όχι διαγωνιστικό. Στη “Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου” δίνεται η ευκαιρία αλληλογνωριμίαs και δημιουργικού διαλόγου μεταξύ των ερασιτεχνών. Παράλληλα δε οι κάτοικοι των νησιών όπου πραγματοποιείται κάθε χρόνο έχουν δυνατότητα να δουν ποιοτικέs παραστάσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
 http://www.syrosagenda.gr/2013/09/25-10-20102013.html#ixzz2gUjf5u1F

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.