Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΡΟΥ : Συριανοί Χρυσαυγίτες καλούν σε ρατσιστική διαμαρτυρία

Σε διαμαρτυρία στο κέντρο της Ερμούπολης "κατά της εισαγόμενης εγκληματικότητας" καλεί η οργάνωση(;) ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΓΩΝΑΣ την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στην Ερμούπολη.
Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα (http://www.cyclades24.gr/index.php/component/k2/item/7904-symparastash-sth-myrto-apo-ton) αναφέρει χαρακτηριστικά:
 "Η πατρίδα μας ματώνει καθημερινά από την εισαγόμενη εγκληματικότητα. Οι γονείς της Μυρτούς θέλουμε να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους. Θέλουμε να νιώσουν ότι αυτή η μικρή κοινωνία της Σύρου κρατάει κάποιες αξίες αναλλοίωτες από τον χρόνο και θα είμαστε κοντά τους στiς 22 Οκτωβρίου, ημέρα της δίκης του πακιστανού που έστειλε το 15χρονο κορίτσι και τους γονείς της σε μια άλλη δύσκολη ζωή για πάντα".
      

Αντίδραση Αντιφασιστικού 
Δικτύου Σύρου

Για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, είναι ηλίου φαεινότερο ότι πίσω από τον ψευδεπίγραφο τίτλο της ομάδας του κοινωνικού δικτύου facebook  ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΓΩΝΑΣ -και της προφανέστατα ρατσιστικής- διαμαρτυρίας βρίσκονται στελέχη του πυρήνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Σύρου .

Την αποκάλυψη των Χρυσαυγιτών κοινοποίησε προ ημερών το ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΡΟΥ με αφισοκόλληση στο  κέντρο της Ερμούπολης.
Στη αφίσα(φωτο) του Δικτύου αναγράφονται τα εξής:
"Η Μυρτώ είναι ένα χρόνο στο νοσοκομείο.Μην τους αφήσεις να εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο για τη ναζιστική ιδεολογία τους.Απομονώστε τους φασίστες.Χθες ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,σήμερα ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. Το όνομα άλλαξε,τα μυαλά όχι.Με όποιο όνομα κι αν έρθουν είναι ανεπιθύμητοι".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.