Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: "Να πέσει η κυβέρνηση"

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ - ΟΛΟΙ στους ΔΡΟΜΟΥΣ και στις ΠΛΑΤΕΙΕΣ
Τρίτη 28/6: 10.30 το πρωί ΝΕΩΡΙΟ – 8.00 το βράδι Πλατεία Μιαούλη
Τετάρτη 29/6: 10.30 το πρωί ΝΕΩΡΙΟ – 8.00 το βράδι Πλατεία Μιαούλη

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε

Καθημερινά, σχεδόν, κινητοποιούνται (εκατοντάδες) χιλιάδες εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι, συνταξιούχοι στο Σύνταγμα και σε δεκάδες κεντρικές πλατείες πόλεων σε όλη την Ελλάδα. Είναι, πλέον, ξεκάθαρη η καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής, των «μνημονίων» και του σφαγείου κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ. Το πάνδημο, πλέον, αίτημα «Να φύγουν!» δεν μπορεί να αγνοηθεί από κανέναν. Οι εργαζόμενοι, η νεολαία και όλος ο λαός θα κλιμακώσουν τον αγώνα διαρκείας, με απεργιακές κινητοποιήσεις για να μην περάσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και το Σύμφωνο για το Ευρώ, για να ανατραπεί η πολιτική της μαύρης συμμαχίας κυβέρνησης – ΕΕ  - ΔΝΤ - Εργοδοσίας και  το πολιτικό σκηνικό, που εξυπηρετεί το κεφάλαιο.

Η καθολική, πλέον, απαίτηση είναι σαφής: Να πέσει η κυβέρνηση-πρακτορείο της ΕΕ, του ΔΝΤ και του κεφαλαίου, να πάρουν πίσω το Μνημόνιο, να μην περάσει το «Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα», να κόψουμε τα χέρια σε αυτούς που λεηλατούν  τη δημόσια περιουσία, τους μισθούς και τις συντάξεις για να ανοίξει ο δρόμος για πολιτική λύση υπέρ του εργαζόμενου λαού.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, γαντζωμένη στην εξουσία, αντιμέτωπη με την οργή των εργαζομένων, επιμένει στην υλοποίηση της άθλιας και επικίνδυνης πολιτικής των αφεντικών της, ΕΕ και ΔΝΤ. Όμως, ούτε το θέατρο του εκβιασμού και της παραπλάνησης με τον ανασχηματισμό και την ψήφο εμπιστοσύνης, ούτε το θέατρο της δικομματικής συναίνεσης,   ούτε η αστυνομική βία και τα χημικά, αποθαρρύνουν τους χιλιάδες εργαζόμενους, ανέργους, νέους και συνταξιούχους.

Τα σχέδια τους θα ανατραπούν από το εργατικό και λαϊκό κίνημα,  τη λαϊκή οργή που θα συνεχίσει να πλημμυρίζει τους δρόμους και τις πλατείες. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ειρηνικά, μαζικά, ενωτικά, μέρα με τη μέρα για να διώξουμε την άθλια κυβέρνηση του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ και την αντιλαϊκή πολιτική τους.

Ø  ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.
Ø  ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.
Ø  ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ - ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
Ø  ΝΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
Ø  ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ «ΝΕΩΡΙΟ» -  ΤΟ «ΝΕΩΡΙΟ» ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ.
Ø  ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ.
Ø  ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.