Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

“ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ” : Όλοι στους δρόμους

Οι “ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ” χαιρετίζουν τις μεγάλες κινητοποιήσεις των εργαζομένων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, χαιρετίζουν τη συλλογική και ατομική δράση των πολιτών, που με κάθε τρόπο, ξεπερνώντας το φόβο, τα εκβιαστικά διλήμματα και την τρομοκρατία, εκδηλώνουν με όλους τος πρόσφορους τρόπους την αντίθεση και την οργή τους απέναντι στην πολιτική φτωχοποίησης που εφαρμόζει η τρόϊκα και η πειθήνια κυβέρνηση τους.
Πλέον όλοι καταλαβαίνουν ότι τα μνημόνια και οι πολιτικές βίαιης περικοπής μισθών, συντάξεων και εισοδημάτων των ασθενέστερων τάξεων, οι πολιτικές κατάργησης εργασιακών και συλλογικών δικαιωμάτων, οι πολιτικές εκποίησης του δημόσιου και εθνικού πλούτου, αποσκοπούν μόνο σ' ένα στοχο: το στόχο της περαιτέρω αναδιανομής του πλούτου υπέρ του κεφαλαίου, το στόχο της τρομοκράτησης ενός ολόκληρου λαού, που χρησιμοποιείται ως πιλοτικό πρόγραμμα για όλη την Ευρώπη.
Όμως είμαστε σίγουροι ότι τα σχέδια τους δεν θα περάσουν....Το ποτάμι ήδη ξεχείλισε. Οι μαζικές λαϊκές κινητοποιήσεις που ήδη προχωρούν, θα ενταθούν και θα συμπαρασύρουν στο διάβα τους όλα τα εμπόδια.

     ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 19 & 20 ΟΚΤΩΒΡΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.