Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Συστράτευση στις κινητοποιήσεις

   Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ν.Α. ( Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου) συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα  στο κτίριο της Α.Δ. Αιγαίου στην Ερμούπολη.

Έγινε ενημέρωση από το Δ.Σ.  για τις κινητοποιήσεις  των συναδέλφων μας εργαζομένων στο Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, στους καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Κυκλάδων και αποφασίστηκε να  παραβρεθούμε στους χώρους που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις για να εκφράσουμε την συστράτευσή μας.
Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που αγωνίζονται και βρίσκονται σε κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα.
Ειδικά για τους συναδέλφους στους του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης που απειλούνται με εισαγγελική  παρέμβαση, μετά την στρατιωτικού τύπου παρέμβαση της κυβέρνησης και τις χουντικού τύπου δηλώσεις Κουκουλόπουλου δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό τους απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια τρομοκράτησης !
 Συμπαραστεκόμαστε και συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις των συναδέλφων μας εργαζομένων στο Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, στους καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Κυκλάδων, στους δασκάλους του 3ου Δημοτικού,σε όλους τους εργαζόμενους που βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται.
Σήμερα προχωρήσαμε σε ενημέρωση-κάλεσμα για κοινές δράσεις. Συμμετέχοντας σε ομάδες εργαζομένων υπηρεσιών που ήδη βρίσκονται σε κινητοποιήσεις επισκέφθηκαν τον Ο.Α.Ε.Δ. , το Ι.Κ.Α., τις οικονομικές υπηρεσίες της Δ.Ε.Η., την Εφορία, προτρέποντας σε γενικό ξεσηκωμό.
Στη  συνέλευση των υπαλλήλων παρευρέθηκε η κα Λίλα Καφαντάρη, περιφερειακή σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης που δήλωσε την συμπαράσταση  της  παράταξης στον αγώνα των εργαζομένων ενώ ανέπτυξε την πρόταση του Κομμουνιστικού Κόμματος για έξοδο από την κρίση προς όφελος των εργαζομένων.
Σε συνέχεια των προσπαθειών μας για την ανατροπή της πολιτικής που εξαθλιώνει  τη ζωή μας και κλιμακώνοντας τον αγώνα μας, καλούμε όλους τους πολίτες της Σύρου στα συλλαλητήρια που έχουν καλέσει τα σωματεία του νησιού :

Σάββατο 15/10/2011   11 το πρωί στην Πλατεία Μιαούλη,  
και στις απεργιακές συγκεντρώσεις Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 μπροστά στο Νεώριο και το ΙΚΑ  στις 11π.μ.

   Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων ΠΝΑ διακόπηκε το μεσημέρι για να συνεχιστεί την Δευτέρα  17 Οκτώβρη .

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.



Στηρίζουμε την επιλογή μας  στον δρόμο του  αγώνα: για να αντισταθούμε στη λεηλασία του εισοδήματος μας, για να προστατεύσουμε τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας, για να εμποδίσουμε τα βάρβαρα μέτρα, για να μην πληρώσουμε την κρίση της πλουτοκρατίας!
Διεκδικούμε εργασιακές συνθήκες, αμοιβές και κοινωνικά δικαιώματα  που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες !
Διεκδικούμε  υγεία, παιδεία, ασφάλιση δημόσια και δωρεάν και για όλους !
Αγωνιζόμαστε για ένα σύγχρονο κράτος που θα υπηρετεί και θα στηρίζει τους εργαζόμενους και όχι τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.