Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΡΩΗΝ Ν.Α.Κ : Αντιδρούμε σύσσωμοι

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κατέλαβαν όλα τα κτίρια της περιφέρειας στη Σύρο μετά από αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου.
Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου κατελήφθησαν και τα κτίρια της Περιφέρειας σε νησιά των Κυκλάδων (Άνδρος, Τήνος, Σαντορίνη).
Μαζί μας αγωνίζονται και οι υπάλληλοι των Δήμων Σύρου-Ερμούπολης, Άνδρου, Πάρου, Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Κύθνου οι οποίοι είναι συμμέτοχοι στον αγώνα μας έχοντας καταλάβει όλα τα δημοτικά κτίρια.
Όλοι οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Π.Ε. Κυκλάδων) αντιδρούμε σύσσωμοι και μαζικά στα εξοντωτικά μέτρα της κυβέρνησης – Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ. που αποσκοπούν στην απαξίωση και διάλυση του Δημόσιου τομέα (Υγεία, Παιδεία, Πρόνοια, Κοινωνική Ασφάλιση και λοιπών υπηρεσιών) και στην κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεων όλων των εργαζόμενων της χώρας μας.
Ο αντίκτυπος των δυσβάστακτων μέτρων που παίρνουν εις βάρος όλων των εργαζόμενων (μισθωτών, συνταξιούχων, μικρομεσαίων επαγγελματιών) έχει ήδη φανεί στις περιορισμένες οικονομίες των νησιών μας.
Οι κινητοποιήσεις μας θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα και για όσο χρειαστεί έως ότου αποσυρθεί το πολυνομοσχέδιο και όλα τα μέτρα που έχουν παρθεί μέχρι σήμερα εις βάρος του λαού της χώρας μας που έχουν καταβαραθρώσει των εισόδημα και εκτοξεύσει την ανεργία στα ύψη.

Σύλλογος υπαλλήλων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
(υπαλλήλων πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.