Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Υπό κατάληψη το 3ο Δημοτικό Ερμούπολης

Υπό κατάληψη επ΄αόριστον βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής 14/10 το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης(στη συνοικία του Βροντάδου) έπειτα από απόφαση του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου.Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου καλούν γονείς και εργαζόμενους σε ανοιχτή συνέλευση στο χώρο του σχολείου το Σάββατο 15/10 στις 7.30 μμ.
Σε ανακοίνωση του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου αναφέρονται τα εξής: "Η κυβέρνηση αφήνει τους μαθητές χωρίς βιβλία,τις σχολικές επιτροπές χωρίς χρήματα και θέρμανση,τα εισοδήματα όλων καταληστεύονται συνεχώς, το σχολείο μας είναι πρώτο για κλείσιμο με τις συνενώσεις-συγχωνεύσεις του Δεκέμβρη -Γενάρη.Το σχολείο δεν θα κλείσει για τους μαθητές μας και θα γίνει χώρος προβληματισμού και δημιουργικής δράσης". 

3 σχόλια:

  1. EΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΜΜΕΡΧΙΛ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατανοούμε τον προβληματισμό των συναδέλφων για την κατάντια της παιδείας μας , όμως πιστεύω ότι το πιο σημαντικό είναι η συμμετοχή στη 2μερη απεργία προκειμένου να φύγει η επικίνδυνη κυβέρνηση.Όλα τα σχολεία να κλείσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δάσκαλοι του 3ου δημοτικού επώνυμα αγωνίζονται με τους μαθητές τους για να αρθρώσουν ένα λόγο αντίστασης. Εσείς κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία σας ξοδεύετε "αγωνιστικές" εργατοώρες στο facebook. Μπράβο ρε λεβέντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.