Υλικά (Σερβίρει 4)
- 1 φλ.κάπαρη
- 1 κρεμμύδι μέτριο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 πιπεριά πράσινη (μικρή)
- 2 φλ. ψωμί
- 1 ποτήρι λάδι
- λίγο ξύδι
Βάζουμε την κάπαρη σε νερό για περίπου 1 ώρα να ξαλμυρίσει.
Μουσκεύουμε και στραγγίζουμε το ψωμί. Ρίχνουμε σε μούλτι
την κάπαρη, το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά και το πολτοποιούμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ψωμί, το λάδι και το ξύδι στο μίγμα μας και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ομοιογενές.
Μουσκεύουμε και στραγγίζουμε το ψωμί. Ρίχνουμε σε μούλτι
την κάπαρη, το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά και το πολτοποιούμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ψωμί, το λάδι και το ξύδι στο μίγμα μας και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ομοιογενές.
Σημειώσεις συνταγής
Αντί για ψωμί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πατάτα βρασμένη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.