Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Την κακοποίηση σκύλου στo Kίνι καταγγέλλει βρετανή τουρίστρια

Στο χωριό Κίνι της Σύρου η Susan Enfield που βρέθηκε στο νησί για πρώτη φορά φέτος κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ελλάδα διαπίστωσε ότι το σκυλί που βλέπετε στις φωτογραφίες ήταν διαρκώς δεμένο μ’ ένα πολύ κοντό σχοινί από τι 30 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου. Το ζώο ο ιδιοκτήτης – που αρχικά απουσίαζε – το είχε αφήσει χωρίς τροφή ενώ το σκυλί δεν μπορούσε να πλησιάσει ούτε το σημείο όπου βρισκόταν το νερό.
Η τουρίστρια από τη Βρετανία έστειλε μάλιστα email για να ζητήσει βοήθεια για τη σωτηρία του ζώου στο Υπουργείο Τουρισμού αλλά και στο προσωπικό λογαριασμό της Όλγας Κεφαλογιάννη καθώς και στον υπουργό Νίκο Δένδια.
 
To email της κας Enfield

Στο email της εξηγεί ότι ακόμα και όταν ο ιδιοκτήτης του ζώου εμφανίστηκε τίποτα δεν άλλαξε. Η ταράτσα που μένει το σκυλί - πίσω από την καθολική εκκλησία - είναι γεμάτη κόπρανα και το ζώο παραμένει εκεί και βασανίζεται από τον αδιάφορο ιδιοκτήτη του.

 
Το σκυλί χωρίς τροφή και νερό
Η κα Enfield επικοινώνησε μάλιστα και με το φιλοζωικό σωματείο της Μ. Βρετανίας «Greek Animal Rescue» το οποίο ενημέρωσε το www.zoosos.gr για το περιστατικό και ζήτησε τη βοήθεια μας για τη σωτηρία του σκύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.