Συστατικά
- 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- 1 χούφτα ψιλοκομμένα καρύδια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κουταλιά ξίδι
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- 1 χούφτα ψιλοκομμένα καρύδια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κουταλιά ξίδι
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
Περιγραφή Συνταγής
- Χτυπάμε στο multi τον μαϊντανό με το λάδι, το ξίδι και το γιαούρτι.
- Προσθέτουμε το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Χτυπάμε τα υλικά μας μέχρι να γίνουν μια ωραία πράσινη κρέμα.Αδείαζουμε το μείγμα σε ένα μπώλ και προσθέτουμε τα καρύδια.
- Το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για μία με δύο ώρες.
- Σερβίρεται δροσερή ως συνοδευτικό για κρέας και ψάρι.
- Ένα πιο chic σερβίρισμα είναι να την παρουσιάσουμε ως ντιπ σε ένα πάρτι.
- Χτυπάμε στο multi τον μαϊντανό με το λάδι, το ξίδι και το γιαούρτι.
- Προσθέτουμε το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Χτυπάμε τα υλικά μας μέχρι να γίνουν μια ωραία πράσινη κρέμα.Αδείαζουμε το μείγμα σε ένα μπώλ και προσθέτουμε τα καρύδια.
- Το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για μία με δύο ώρες.
- Σερβίρεται δροσερή ως συνοδευτικό για κρέας και ψάρι.
- Ένα πιο chic σερβίρισμα είναι να την παρουσιάσουμε ως ντιπ σε ένα πάρτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.