Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου : Απεργία με καταλήψεις κτηρίων διοίκησης

Δημοσιεύουμε παρακάτω την απόφαση της σημερινής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που αφορά σε 48ωρη απεργία με παράλληλη κατάληψη των κτηρίων Διοίκησης. Η απόφαση αυτή ελήφθη σε συνέχεια της ρύθμισης του πολυνομοσχεδίου που αφορά σε κατάργηση οργανικών θέσεων υπαλλήλων ΙΔΑΧ ΔΕ των κλαδων Διοικητικού-Λογιστικού και Διοικητικών Γραμματέων και στη διαθεσιμότητα του εν λόγω προσωπικού.

 "Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της και αφού έλαβε υπόψη την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποφάσισε :

 Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου συμμετέχει στην 48ωρη απεργία (Τρίτη και Τετάρτη, 13 και 14 Νοεμβρίου αντίστοιχα) που προκήρυξε η Ο.Δ.Π.Τ.Ε., με ταυτόχρονη κατάληψη των κτηρίων Διοίκησης στις Πανεπιστημιακές Μονάδες του Ιδρύματος.
 Να συγκαλέσει εκ νέου Γενική Συνέλευση, με τηλεδιάσκεψη, για την αποτίμηση της διαμορφούμενης κατάστασης, την Τετάρτη 14/11/2012 και ώρα 12:00.
 Εξουσιοδοτεί το Διοικητικό Συμβούλιο να έρθει σε επικοινωνία με την Πρυτανική Αρχή του Ιδρύματος, προκειμένου να ενημερωθεί εκ νέου για τις κινήσεις της αναφορικά με το θέμα.
 Να ζητήσει την έμπρακτη συμπαράσταση των συνδικαλιστικών φορέων του Ιδρύματος.
 Να συνεργήσει με άλλους συνδικαλιστικούς φορείς εκτός Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα βρίσκεται σε διαρκή ανοικτή συνεδρίαση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.