Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Συγκέντρωση της κομματικής οργάνωσης του Κ.Κ.Ε.

 Συγκέντρωση της κομματικής οργάνωσης του Κ.Κ.Ε.
 στη Σύρα
ΤΡΙΤΗ 20 ΜΑΡΤΗ
στις 6:30μμ
στην Περιφέρεια


Εργάτες , υπάλληλοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, νέοι και νέες,
την Τρίτη 20 Μάρτη στη βουλή συζητάνε την δανειακή σύμβαση, που υποθηκεύει τη ζωή του λαού για πάνω από 30 χρόνια. Η σύμβαση αυτή έχει τις υπογραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης , του ΠΑΣΟΚ,της ΝΔ, εκπροσώπων της ελληνικής πλουτοκρατίας και αλλά και άλλων κομμάτων που ενώ καμώνονται ότι είναι ενάντια στα «μνημόνια» στηρίζουν την πολιτική που τα γεννάει.

Με την σύμβαση αυτή φορτώνουν στο λαό απίστευτα βάσανα και φτώχεια, καταδικάζουν τα παιδιά των εργαζομένων στην ανεργία ή να δουλεύουν με 400 € χωρίς δικαιώματα. Όλα για τη σωτηρία του κεφαλαίου.


ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ! ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ !


Η ΕΕ, η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου και άλλοι παρατρεχάμενοι, προσπαθούν να σώσουν το βάρβαρο και απάνθρωπο σύστημα που κλέβει τον κοινωνικό πλούτο, βάζοντας το πιστόλι στον κρόταφο του λαού. Γυρνάνε στο μεσαίωνα την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα για τα κέρδη του κεφαλαίου, για τη σωτηρία των μηχανισμών της λειτουργίας του.


Τρομοκρατούν το λαό μας με την χρεοκοπία που «έρχεται» την ώρα που καταδικάζουν τα λαϊκά στρώματα στην πιο άγρια φτώχεια ! Θέλουν το λαό σκυμμένο να «επιλέξει» την σφαγή των δικαιωμάτων του και του μέλλοντος των παιδιών του !


ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ !


Με εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ και στη δύναμη της λαϊκής πάλης μπορούμε να ανατρέψουμε τα αντιλαϊκά σχέδια και να χαράξουμε το μέλλον προς όφελος των εργαζομένων.

Κλείνουμε τ' αυτιά στους διάφορους «σωτήρες» που δήθεν τώρα θυμήθηκαν το λαό, όταν επί χρόνια εφάρμοζαν την πολιτική που τον τσακίζει. Γυρίζουμε την πλάτη σε όσους πίνουν νερό στο όνομα της ΕΕ και ταυτόχρονα υπόσχονται στο λαό λύσεις σε όφελός του.

\

Εμπρός τώρα με το ΚΚΕ! Στους καθημερινούς αγώνες και στις εκλογές. Να παρεμποδίσουμε την καταστροφή του λαού, με οδηγό και προοπτική την ανατροπή της εξουσίας - δικτατορίας των μονοπωλίων.

Λαός κυρίαρχος είναι ο λαός κάτοχος του πλούτου που παράγει.


Έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μονομερής διαγραφή του χρέους, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων με λαϊκή εξουσία.


ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.