Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Γιούχαραν την Άννα Νταλάρα στη Σύρο

Την εμφανισή της σε εστιατόριο της Ερμούπολης πραγματοποίησε η υφυπουργός Εργασίας Άννα Νταλάρα . Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία της απο κατοίκους (μη υποταγμένους) εκφράστηκαν εις βάρος της διαμαρτυρίες για το μεταναστευτικό και για την όλη στάση των πολιτικών.Τους δόθηκε να καταλάβουν οτι η όποια εμφάνιση πολιτικών σε δημόσιο χώρο θα αντιμετωπίζεται με το χλευασμό που τους αξιζει. Μαζί της ήταν ο συζυγός της, του οποίου η συμπεριφορά ηταν ανάλογη με αυτη 5χρονου ,η οποία έφτανε σε σημεία τραμπουκισμού και λαικού μάγκα.
πηγή: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1284352
http://www.inews.gr/155/giouchaisan-ti--ntalara-sti-syro.htm

11 σχόλια:

  1. Σαν καλοί "επαναστάτες" δεν μας λέτε όμως ποιο ήταν το περιεχόμενο των διαμαρτυριών για το μεταναστευτικό; Συμμαχείτε δηλαδή με ρατσιστικές απόψεις απλά και μόνο επειδή κάποιο διαμαρτυρήθηκαν σε υπουργό; Δεν κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου και δικαίως η υπουργός πρέπει να τα ακούσει, αλλά οι "μη υποταγμένοι" πιο πολύ για τύπους του "για όλα φταίνε οι Αλβανοί" μου έκαναν.

    Δεν γίνεται αγώνας έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνώ ανώνυμε!Αφού έχουμε τέτοια δήγματα από Συριανούς που το μόνο που κοιτάνε είναι να περνάνε χαλαράααα.....η κατάσταση είναι κρίσιμη!Όλοι οι πολιτικοί πρέπει να πάρουν δρόμο!Κάθε μήνα βγαίνει φήμη οτι θα ανακοινώσουν πτώχευση!Με αυτό το άγχος ζει ο ελληνικός λαός!Έχουμε γίνει πλέον υπο ανάπτυξη χώρα και μακάρι να καταλάβαιναν όλοι τί σημαίνει αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπα! κουνήθηκε το κουτσαβάκι; Αυτός που γλύφει εκεί που έφτυνε; Ούτε το σάλιο του δεν θέλει να απολέσει ο ελάχιστος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή,βρε παιδιά, θεωρούν οι κάτοικοι (και πού το κατήγγειλαν, ποιοι ήταν αυτοί οι αόριστοι κάτοικοι)πως ο Νταλάρας τραμπούκισε; Εάν ήταν στη θέση ο οποιοσδήποτε σύζυγος θα έπρεπε -σύμφωνα με αυτούς του κατοίκους- να σωπάσει και να κάτσει ήσυχος στη γωνιά του; Και σε ποιους επιτέθηκαν -εάν όντως επιτέθηκαν; Σε δυο ανθρώπους που την Σύρα την βοήθησαν σε καιρούς δύσκολους; Κυρίως στο θέμα του Νεωρίου και στην ανακαίνιση του θεάτρου ''Απόλλων''; Kαλό θα είναι να μην δίνουμε βάση σε ανώνυμες ''καταγγελίες'' που προήλθαν από το indymedia...
    Χρόνια πολλά!Χριστός Ανέστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Θα φύγουν άνθρωποι, γιατί έχουμε νόμους» δήλωσε η υφυπουργός Εργασίας, Άννα Νταλάρα, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99,5. Ανακοίνωσε δε ότι προωθούνται λύσεις για όσους «κινδυνεύουν να εκπέσουν της νομιμότητας.
    http://www.tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B1-%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CF%86%CF%8D%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρέμουν την οργή του λαού. Γι’ αυτό ξορκίζουν τις «Κερατέες», τη «βία και την ανομία», τα γιουχαΐσματα και την έκφραση της διαμαρτυρίας των «από κάτω», που πλέον συνοδεύει οποιαδήποτε εμφάνιση κυβερνητικών στελεχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. osoi ypograpsan to mnhmonio einai exthroi toy laoy,poso mallon oi ypourgoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιγά τον ηρωϊσμό των ''από κάτω''! Σιγά! Πολιτική θέση δεν είναι οι ακρότητες. Και το μνημόνιο μας πείραξε κι αντιδρούμε. Τόσα χρόνια δεν μιλούσε κανείς. Όταν ο Καραμανλής και η παρέα του έκαναν μαντάρα την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φτάνει πια με τους "αγανακτισμένους" δήθεν πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.