Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

«DEBTOCRACY // ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ» ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Την Τετάρτη 6 Απριλίου 2011 στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου (1ο Γυμνάσιο Σύρου) στις 20:00 θα γίνει ζωντανή προβολή του ντοκιμαντέρ:

«DEBTOCRACY // ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ»

Η προβολή θα γίνει απευθείας από το διαδικτυακό
site των παρόχων και θα ξεκινήσει ακριβώς. Παρακαλούμε η προσέλευση ενδιαφερόμενων να έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον ένα τέταρτο πριν ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στην παρακολούθηση.


Από το Δελτίο Τύπου (απόσπασμα):Το βράδυ της Τετάρτης 6 Απριλίου κλείνουμε την τηλεόραση, στα δελτία των 8 και των 9, και μπαίνουμε στο Ίντερνετ. Στη διεύθυνση xreokratia.gr και debtocracy.gr, από τις 20:00 και μετά θα είναι διαθέσιμο το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ που στηρίχθηκε αποκλειστικά στην οικονομική ενίσχυση των θεατών και το οποίο θα διατίθεται χωρίς δικαιώματα χρήσης και αναμετάδοσης.


Οι συντελεστές του
Debtocracy συνομιλούν με ορισμένους από τους σημαντικότερους οικονομολόγους, πολιτικούς και δημοσιογράφους που παρουσιάζουν εναλλακτικές ερμηνείες αλλά και προτάσεις για την κρίση δημοσίου χρέους της Ελλάδας και της Ευρωζώνης. Οι δημοσιογράφοι Αρης Χατζηστεφάνου και Κατερίνα Κιτίδη, που υπογράφουν το σενάριο και τη σκηνοθεσία, παρακολουθούν την πορεία χωρών όπως ο Ισημερινός, που δημιούργησαν Επιτροπές Λογιστικού Ελέγχου αλλά και την αντίστοιχη προσπάθεια που ξεκίνησε στην Ελλάδα.

Περισσότερα στο: www.debtocracy.gr

Η προσέλευση όλων είναι ευπρόσδεκτη & ενδέχεται να ακολουθήσει και συζήτηση μετά! Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.