Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Υποψήφιος δήμαρχος ο Γιώργος Μαραγκός

Aπόψε στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σε συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ ο Γιώργος Μαραγκός(φωτο), παρουσιάστηκε ο  νέος δημοτικός συνδυασμός "Η Σύρος που αξίζουμε", ο οποίος θα συμμετάσχει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Γ.Μαραγκός ανέφερε ότι "Η Σύρος μας, η «Αρχόντισσα των Κυκλάδων», αξίζει την αγάπη, τον σεβασμό και την προσοχή μας. Όλοι εμείς, που θέλουμε να την βλέπουμε ψηλά, γινόμαστε συμμέτοχοι, κοινωνοί και συνοδοιπόροι σε μια μεγάλη και φιλόδοξη προσπάθεια, με στόχο την ανάληψη των αναγκαίων πρωτοβουλιών σε θεσμικό, διαρθρωτικό, οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο, ώστε η Σύρος:
- να ξεπεράσει αγκυλώσεις, νοοτροπίες και προσχώματα που, μέχρι και σήμερα, λειτουργούσαν ανασταλτικά στην πρόοδο της,
- ν’ αντιμετωπίσει τις δυσμενείς επιπτώσεις της ύφεσης σε τοπικό επίπεδο,
- ν’ αναδείξει ένα αναπτυξιακό πρότυπο, βασισμένο στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της, και
- ν’ αποκτήσει έναν σύγχρονο και αποτελεσματικό Δήμο που θα στηρίζεται στην εξωστρέφεια, στην υγιή αντίληψη σχετικά με την λειτουργία της δημόσιας διοίκησης, στην αρχή της ισονομίας και στην παροχή υψηλού επιπέδου ανταποδοτικών και κοινωνικών υπηρεσιών".

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε η ιδρυτική διακήρυξη και οι βασικοί προγραμματικοί άξονες του συνδυασμού, ενώ δεν ανακοινώθηκαν ονόματα υποψηφίων .

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ :https://www.facebook.com/syrospouaxizoume

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.