Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΡΟΣ Κλειστά δημοτικά σχολεία λόγω σεμιναρίου


Η Σχολική Σύμβουλος της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Κυκλάδων κ. Ειρήνη Τσαβαλά, διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα για όλους τους Εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα Δημοτικά Σχολεία της Σύρου με θέμα:

       «Στρατηγικές ανάπτυξης γλωσσικών δεξιοτήτων μέσω της επεξεργασίας και παραγωγής κειμενικών ειδών. Μιλώ και γράφω σωστά- Σκέπτομαι κριτικά, Επικοινωνώ και Δρω αποτελεσματικά»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 στον εργασιακό χρόνο 08.15-14.00 στους χώρους του Δημοτικού Σχολείου Ποσειδωνίας.

Προσκεκλημένοι της ημερίδας είναι:

 η κ. Αλεξάνδρα Κουλουμπαρίτση, Δρ., Σύμβουλος Επί Τιμή Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (ΙΕΠ), Διδάσκουσα στο ΕΚΠΑ, η οποία θα παρουσιάσει την ενότητα α΄: 

«Η Γλώσσα ως Οριζόντιος Στόχος του Αναλυτικού Προγράμματος-Γλωσσικές Δεξιότητες κατά τη Νοηματική Προσπέλαση Σχολικών Κειμένων»

και ο κ. Νεκτάριος Στελλάκης, Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΕΑΠΗ του Πανεπιστημίου Πατρών, ο οποίος θα παρουσιάσει την ενότητα β΄:

«Επεξεργασία και παραγωγή κειμενικών ειδών στο πλαίσιο θεματικών ενοτήτων»

   Και οι δύο ενότητες θα πραγματοποιηθούν με τη μορφή βιωματικών εργαστηρίων όπου θα συμμετέχουν οι Εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων.

    Ευγενικός χορηγός για την πραγματοποίηση της ημερίδας η Ιερά Μητρόπολις Σύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.