Τρίτη 31 Μαΐου 2011

" 'Εξω καρδιά! " στο Πρυτανείο

Την ξεκαρδιστική Μουσικοθεατρική Παράσταση με τίτλο " έξω καρδιά! " θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων ΠΡΥΤΑΝΕΙΟΝ το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011 στις 22:30.

Ο μποέμ τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής, και οι εξαιρετικοί ηθοποιοί και φίλοι του, ο χαρισματικός Γεράσιμος Γεννατάς και ο χειμαρρώδης Γιάννης Μποσταντζόγλου ενώνουν τις δυνάμεις τους επί σκηνής και όλοι μαζί παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν και αστειεύονται με το κοινό, σκορπίζοντας απλόχερα, γέλιο, τραγούδι και χαρά μέσα από ένα μεικτό θέαμα βασισμένο σε τραγούδια και κείμενα, με θέμα τα λαϊκά κορίτσια της διπλανής πόρτας. 

Μια μουσική παράσταση γένους θηλυκού, με κωμικές πρόζες, σπαραξικάρδιες ατάκες, μουσικές και τραγούδια, χαρούμενα, χιουμοριστικά και παντελώς χειροποίητα με χαμόγελο, για όλη την οικογένεια. Ελαφρά τραγούδια & βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση & rock άποψη!

Ο πληθωρικός Παντελής, με την σκωπτική πένα και το διονυσιακό του μπρίο, ο εκφραστικός και πνευματώδης Γεράσιμος και ο καταιγιστικός αλλά τρυφερός Μποστ, δεν αφήνουν τίποτα όρθιο επί σκηνής.
Γέλια και τραγούδια κάνουν ντου από παντού!
Τραγούδια για κοντούς και καμένες από κοντό, για "πολύ ωραίους", για έχοντες και κατέχοντες ρετιρέ, για λαϊκά κορίτσια, για αγόρια με κοιλίτσα, για Καραγκιόζηδες, καραγκιοζάκους και καραγκιόζαρους, για όσους δε δουλεύουν, για μποέμ εκ πεποιθήσεως, για κυρά-Μαρίες, για ρομαντικούς δειπνιστές, για λάτρεις των εκδρομών και της κομψής αλητείας, για πεθερόπληκτους, Λούλες, δίμετρες Ρωσίδες και καμένους από Ρωσίδα, για "βούρτσες" και νταρντάνες με φουστανάκια με δαντέλα, για μπουζουκομάχους, μπουζουκοβόρους, ζαμανφουτίστες, σοκολατολάγνους και για λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις...

Η Svetlana, το κανένα έλεος για τους κοντούς, η σοκολάτα, ο μπουζουκομάχος, η Μίτση, η Ταγκανίκα, το δε δουλεύω, το ζαμανφού, η εκδρομή, το ζήτω τα λαϊκά κορίτσια, μπερδεύονται γλυκά με το σκυλάκι το κανίς, το μπισκοτάκι, τη νήσο των Αζορών, το δελφινοκόριτσο, το υπάρχει και κάτι, το do you like the Greece, το τουμπουζά, τη σουσουράδα, τον τσολιά, το βρεκεκέξ, το Πεκίνο, το ντιρλαντά  και τόσα άλλα αξέχαστα τραγούδια μιας άλλης εποχής που σε πείσμα κάποιων είναι ακόμα εδώ και μοσχοβολούν Ελλάδα!
Όποιος δεν σιγοτραγουδήσει και δεν γελάσει με την καρδιά του παίρνει πίσω τα λεφτά του! Εξάλλου <<... Λεφτά υπάρχουν...>>!

Για να σκάσει επιτέλους το πικραμένο χείλι του 'Έλληνα... Γιατί αυτή η ρημάδα η κρίση, μόνο με χιούμορ και χαμόγελο παλεύεται!

Ιδέα-Κείμενα-Σκηνοθεσία-Τραγούδια Παράστασης & Μουσική Επιμέλεια: Παντελής Αμπαζής
Παιζοτραγουδούν οι: Παντελής ΑΜΠΑΖΗΣ - Γεράσιμος ΓΕΝΝΑΤΑΣ & Γιάννης ΜΠΟΣΤαντζόγλου
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.