Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ " Θέλω να δω τη Σύρο ακμαία και δυνατή"

Αγαπητοί Συμπολίτες
Είναι δεδομένη η Αγάπη μου στην πατρίδα μου την Σύρο και είμαι υπερήφανος που κατάγομαι από την αρχόντισσα των Κυκλάδων όπως δικαίως την ονομάζουν.
Ανήκω και εγώ σε αυτούς που θέλουν να δουν την Σύρο ακμαία και δυνατή όπως της αξίζει, και τους Συριανούς ευημερούντες και δημιουργικούς. Σαν αθλητής γνωρίζω τι θα πει προσπάθεια, αγώνας για το καλύτερο και αναμέτρηση με τις προκλήσεις.
Γνωρίζω επίσης τι σημαίνει συλλογική προσπάθεια και συντονισμένη κίνηση για την επίτευξη ενός στόχου. Θεωρώ ότι η συλλογική προσπάθεια του συνδυασμού ΣΥΡΟΣ – ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ με εκφράζει και δηλώνω την πρόθεσή μου να συμμετάσχω στον συνδυασμό με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Πάπιτση.

Πρίντεζης Γιώργος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

4 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε Γιωργάκη!!! Έζησες για πολλά χρόνια στην Αθήνα και τώρα είσαι στην Ισπανία. Δηλαδή αν εκλεγείς είτε στην συμπολίτευση είτε στην αντιπολίτευση θα συνεδριάζεις με τους συναδέλφους από την Ισπανία με τηλεδιάσκεψη!!! Δεν φταις βέβαια εσύ, αλλά ο Πάπιτσης και αυτοί που σε έπεισαν για να μαζέψουν ψηφαλάκια εκμεταλευόμενοι το ονομά σου... Ίδιοι όλοι είστε τελικά κύριε Πάπιτση... Κακή αντιγραφή Δεκαβάλλα και εσύ, ονόματα χωρίς ουσία για άγρα ψήφων!!! Αν είναι έτσι οι άλλαγες σηκώνω τα χέρια ψηλά, όπως όλοι οι συριανοί και ο Πρίντεζης στην ρακέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πόσο κοντόφθαλμα κοιτάμε, φαίνεται απο το προηγούμενο πεζό σχόλιο. Μακάρι να μπορούσε ο καθένας μας, με ανοικτό μυαλό να καταλάβει το πως μπορεί η Σύρος να εκμεταλευτεί αυτή την συμμετοχή, για την Πανευρωπαική προβολή της.
    Αλλα η 20ετής στασιμότητα μας ήταν και παραμένει όχι απλώς επιθυμία μας, αλλά ... πολιτικό μας άθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέστα ρε φίλε γιατί το μυαλό τους πάει μέχρι την πλατεία Ηρώων.Αυτό μας έφαγε τόσα χρόνια.Σέ όλο τον κόσμο εκμεταλλεύονται με τον τρόπο τους όλους τους αθλητές σαν διεθνείς πρεσβευτές. Εμείς νομίζουμε ότι ο Πρίντεζης πρέπει να κάνει τον Μώτο με το παπάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιοι γράφουν με κομματικό πάθος και άλλοι με απλή λογική. Μακάρι να μπορούσαν οι πολιτικοί άρχοντες της Σύρας, να είχαν τιμήσει και ενεργοποιήσει προς δημόσιο ώφελος, όλα τα μεγάλα ονόματα που γέννησε και μεγάλωσε αυτή η μικρή αλλά υπέροχη πατρίδα.
    Ας μην σερνόμαστε κρίνοντας τους μεγαλοπολιτικούς μας, όπου και αν ανήκουν. Ας ενεργοποιηθούμε σαν υπεύθυνοι πολίτες ώστε η επόμενη μέρα των εκλογών, να μας βρεί πιο κοντά στην πρόοδο και την θετική πορεία αυτού του τόπου, επιλέγοντας απλούς ανθρώπους προσφοράς και όχι επαγγελματίες πολιτικούς, που μας κρατάνε χρόνια βαλτωμένους, στις τελευταίες θέσεις της ανάπτυξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.