Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει ..στη Σύρο (Δευτέρα 29 - Τρίτη 30 Νοεμβρίου , 21.00 μ.μ, κινηματογράφος ΠΑΛΛΑΣ)

 Στην Σύρο ταξιδεύει το Φεστιβάλ ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, που φέτος κλείνει 33 χρόνια.
Το Φεστιβάλ Δράμας ξεκίνησε το 1978 ως πρωτοβουλία της Κινηματογραφικής Λέσχης  Δράμας. Έπειτα από μερικά χρόνια, το Φεστιβάλ υιοθετήθηκε από τον Δήμο Δράμας και στα μέσα της δεκαετίας του '80 από το ΥΠ.ΠΟ.
Το Φεστιβάλ Δράμας είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται και ανανεώνεται. Έτσι, εκτός από το Εθνικό Φεστιβάλ, τα τελευταία χρόνια διεξάγεται και το Διεθνές Φεστιβάλ , όπου διαγωνίζονται ταινίες κινηματογραφιστών απ' όλο τον κόσμο.
 Είναι πλέον γενική διαπίστωση και διεθνής η αναγνώριση του υψηλού επιπέδου των ελληνικών ταινιών μικρού μήκους. Οι θεατές στη Δράμα, αλλά και στις δεκάδες πόλεις όπου "ταξιδεύει" το Φεστιβάλ κάθε χρόνο, επιβεβαιώνουν  τα επιτεύγματα των νέων  κινηματογραφιστών.

Την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου και την Τρίτη 30 Νοεμβρίου  στις 21.00 θα προβληθούν στον κινηματογράφο ΠΑΛΛΑΣ  οι βραβευμένες ταινίες του  Φεστιβάλ (ελληνικού και  διεθνούς τμήματος). (Προσοχή:To πρόγραμμα προβολών της πρώτης μέρας είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό της δεύτερης).
Η πρωτοβουλία της μεταφοράς των ταινιών του Φεστιβάλ στη Σύρο και η επιμέλεια της διοργάνωσης ανήκει στην τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα ΑΠΟΨΗhttp://apopsy.blogspot.com/) .

Δείτε συνημμένα ή κατεβάστε το διήμερο πρόγραμμα των προβολών (PDF, 81KB) http://www.dramafilmfestival.gr/programme_taxideuei2010.pdf
Κατεβάστε την αφίσα του φεστιβάλ http://www.dramafilmfestival.gr/ekdiloseis2010b.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.