Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

«ΣΥΡΑ με λογισμό και μ’όνειρο»: Αυστηρή ουδετερότητα κατά τον β’ γύρο

Συνεδρίασε την Τρίτη 9/11/2010 το βράδυ ο Συνδυασμός  «ΣΥΡΑ με λογισμό και μ’όνειρο» με τη συμμετοχή των Υποψηφίων Συμβούλων, μελών αλλά και νέων φίλων από την προεκλογική περίοδο. Μέσα σε κλίμα πλήρους χαράς και αισιοδοξίας για τις νέες δυνατότητες που ανοίγονται για τη Δημοτική μας Κίνηση αλλά, και μέσω αυτής καθώς θα εκπροσωπείται στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού μας από τον επικεφαλής της Ανδρέα Τζίνη, και για όλο το νησί προς όφελος όλων των Συριανών και, κατόπιν εισηγήσεως του, ομοφώνως ο Συνδυασμός κατέληξε στα εξής:
  1. Ευχαριστεί θερμά  τους Συριανούς που με την επιλογή τους υπέρ της «ΣΥΡΑΣ με λογισμό και μ’όνειρο» δημιούργησαν αυτές τις ελπιδοφόρες δυνατότητες.
  2. Θεωρεί επιτυχές το εκλογικό αποτέλεσμα για το Συνδυασμό μας, όπως και τη δίμηνη προεκλογική του προσπάθεια.
  3. Προβληματίσθηκε για τα αίτια του φαινομένου της μεγάλης αποχής, για τα οποία θα δώσει τις προτάσεις του δημοσίως μετά το β’ γύρο των εκλογών.
  4. Απευθύνεται και πάλι στους Συριανούς με την έκκληση να ενισχύσουν, παρά «την εποχή των ισχνών αγελάδων» που διανύουμε, και οικονομικώς το Συνδυασμό, ώστε τα στοιχειώδη έξοδα που έκαμε προεκλογικώς να καλυφθούν.
  5. Αποφάσισε τις πρώτες οργανωτικές βελτιώσεις, ώστε να ανταποκριθεί η Δημοτική Κίνηση στα νέα καθήκοντά της μ’επιτυχία για όλο το νησί και την επόμενη τετραετία.
  6. Τέλος, ο Συνδυασμός μας, επιβεβαίωσε την προεκλογική αυτοδέσμευσή του για την ΑΥΣΤΗΡΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ στις επαναληπτικές Εκλογές της 14/11/2010 απέναντι στους Συνδυασμούς των κκ. Γ. Δεκαβάλλα, Γ. Πάπιτση: Οι συνδημότες μας έχουν εξάλλου την ευθύνη τους ενώπιον της κάλπης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.