Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ο «Οικολογικός Άνεμος» στη Σύρο

Με αφορμή τη διοργάνωση 2 τηλεμαχιών στη Σύρο, τόσο ο υποψήφιος περιφερειάρχης όσο και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με τον «Οικολογικό Άνεμο» θα βρίσκονται στη Σύρο το πρώτο μισό της τελευταίας εβδομάδας πριν της εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι ο Οικολογικός Άνεμος ανησυχώντας για την ανυπαρξία προγραμματικού διαλόγου για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, είχε πάρει την πρωτοβουλία να ζητήσει από τις 4/10 τη διοργάνωση τηλεμαχιών σε 6 νησιά. Ενώ οι κκ Συρμαλένιος και Κόκκινος απάντησαν θετικά, ο κ. Μαχαιρίδης και η κ. Καφαντάρη δεν απάντησαν και έτσι καμία τέτοια συζήτηση δεν πραγματοποιήθηκε. Μοιραία οι 2 τηλεμαχίες στη Σύρο θα είναι και οι μοναδικές ευκαιρίες που θα έχουν οι πολίτες του Νοτίου Αιγαίου να ακούσουν τις θέσεις των συνδυασμών πάνω στα προβλήματα του Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα στις λύσεις τους.    
 Συγκεκριμένα, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Χριστίνα Ευθυμιάτου-Καρυστιναίου θα συμμετέχει στην τηλεμαχία των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών που διοργανώνει το κανάλι TV1 στη Σύρο τη Δευτέρα 1/11/2010. Την ίδια ώρα ο Νίκος Χρυσόγελος θα συμμετέχει στη συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Την επόμενη μέρα θα περιοδεύσουν στο νησί μαζί με τους υποψήφιους του «Οικολογικού Ανέμου» στη Σύρο και το απόγευμα θα συμμετέχουν στην εκδήλωση διαλόγου που διοργανώνουν οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ με τον «Οικολογικό Άνεμο» στο Επιμελητήριο Κυκλάδων με θέμα “Οικονομική κρίση και πράσινες λύσεις για την οικονομία και την απασχόληση στο Ν. Αιγαίο: Η περίπτωση του ναυπηγοεπισκευαστικού κλάδου”. Τέλος, την Τετάρτη 3/11/2010 ο Νίκος Χρυσόγελος και η Χριστίνα Ευθυμιάτου-Καρυστιναίου θα περιοδεύσουν στην Τήνο και στη Μύκονο. Ο Ν. Χρυσόγελος θα επιστρέψει στη Σύρο για την παρουσίαση των υποψηφίων στη Σύρο, Νίκου Βαρθαλίτη, Κυριακής Κυρίτση, Στέφανου Λαρεντζάκη και Βασιλικής Νάκου, και τη συμμετοχή του στην τηλεμαχία των υποψήφιων περιφερειαρχών που θα διεξαχθεί και πάλι στο κανάλι TV1 της Σύρου στις 8.30 το βράδυ.
 Καλούμε τους πολίτες να διαβάσουν το πρόγραμμά μας καθώς και των άλλων υποψηφίων συνδυασμών για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, να παρακολουθήσουν τις 2 τηλεμαχίες που διοργανώνει το κανάλι TV1 στη Σύρο και να αποφασίσουν την Κυριακή με γνώμονα το ποιος έχει τις καλύτερες ιδέες για την επίλυση των πραγματικών προβλημάτων στα νησιά μας. Οι εκλογές αυτές είναι κρίσιμες καθώς οι πολίτες στις 7 Νοεμβρίου θα εκλέξουν για πρώτη φορά Περιφερειακό Συμβούλιο με αρμοδιότητες, δυνατότητα διαχείρισης σημαντικών κονδυλίων και λήψης κρίσιμων αποφάσεων που θα διαμορφώσουν το μέλλον των νησιών μας για τις επόμενες δεκαετίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.