Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

A ΕΛΜΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Καταγγέλουν παρακρατικούς μηχανισμούς τρομοκράτησης


   Οι παρακρατικοί μηχανισμοί συνεχίζουν τις φασιστικές, νεοναζιστικές και τρομοκρατικές μεθόδους απέναντι σε οποιονδήποτε αντιτάσσεται στα πολιτικά και «ιδεολογικά» σχέδια και συμφέροντα τους.

   Την Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012, άγνωστος τηλεφώνησε σε σχολείο των Κυκλάδων,  δήλωσε μέλος ναζιστικού πολιτικού φορέα, προκειμένου να απειλήσει και να τρομοκρατήσει ευθέως και επανειλημμένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ και εκπαιδευτικό του σχολείου, επειδή το απόγευμα της ίδιας μέρα επρόκειτο να προβληθεί από την Α΄ ΕΛΜΕ Κυκλάδων το αντιφασιστιστικό ντοκιμαντέρ της εκπαιδευτικού Νίνας Γεωργιάδου, «Το αυγό του φιδιού».

   Ο άγνωστος τραμπούκος τηλεφωνώντας φυσικά από απόκρυψη και χωρίς να αποκαλύψει τα στοιχεία του, απείλησε άμεσα το συνάδελφο για τη σωματική ακεραιότητα του ίδιου και της γυναίκας του, χρησιμοποιώντας φράσεις όπως "θα έχουμε 10 άτομα συνέχεια από πίσω σου", "θα την πληρώσεις εσύ, η γυναίκα σου και οι συνδικαλιστές που θα μας πάνε κόντρα και θέλουνε να μας βλάψουν", "ναι σε απειλώ άμεσα" , " θα σε βλάψουμε εμείς πρώτοι" "θα βρεθούμε και μεις το απόγευμα και θα δεις".

  Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που αυτοί οι μηχανισμοί απειλούν το συνδικαλιστικό κίνημα, τις κινητοποιήσεις και τις δράσεις των εκπαιδευτικών κατά του φασιστικού και ναζιστικού κινήματος. Δεν μας φοβίζουν ούτε μας περιορίζουν οι θρασύδειλες απειλές αντίθετα μας δυναμώνουν ακόμα περισσότερο στο διαρκή αγώνα του συνδικαλιστικού κινήματος ενάντια σε κάθε μορφή φασιστικής τρομοκράτησης και προπαγάνδας στην ελληνική κοινωνία.

Μαζί μας έχουμε τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού λαού, που δεν ξεχνάει ποιοι παρέδωσαν τον ελληνικό λαό στις ναζιστικές ορδές του Χίτλερ, ποιοι συνεργάστηκαν με τις κατοχικές δυνάμεις εξαθλιώνοντας και ταπεινώνοντας τον ελληνικό λαό και ποιοι συνεργάστηκαν με το Χουντικό καθεστώς.

Το εργατικό κίνημα θα συνεχίσει τους αγώνες του ανεξάρτητο και αποφασισμένο να συνθλίψει κάθε φασιστική και ναζιστική προπαγάνδα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.