Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ψήφισμα αγανακτισμένων Σύρου

Οι πολίτες της Σύρου, πέρα από κομματικές ταυτότητες, χαιρετίζουμε την αυθόρμητη λαϊκή οργή που πλημμύρισε τις πλατείες της χώρας, απέναντι στην κυβερνητική πολιτική.

Μια πολιτική που ωθεί όλο και περισσότερο την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία στην εξαθλίωση, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την κερδοφορία των τραπεζών, των βιομηχάνων και του μεγάλου κεφαλαίου.

Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στις συνελεύσεις στις γειτονιές και τις πλατείες. Μέσα από την συζήτηση και την συμμετοχή οργανώνουμε την αντίσταση.

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε σττην Γενική Απεργία στις 15 Ιουνίου.

- ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

- ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ & ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΝΟΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

- ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

- ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ

- ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

- ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ  20:00 μ.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

8 σχόλια:

  1. και ο τελευταίος να κλείσει τη πόρτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πρόβατα τών κομμάτων πρέπει να ξυπνήσουν. Η Παγκόσμια Νέα Τάξη τών Σιωνιστών Αρχόντων θέλει Παγκόσμια Δούλους με αμοιβή ψίχουλα και να ελέγχει απόλυτα την καθημερινή ζωή όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαέ ψάξε και μάθε γιά την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ανήκουν σε αυτήν πολιτικοί από ΝΔ και από ΠΑΣΟΚ και από την Δημοκρατική Συμμαχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχουμε μέλλον σαν Λαός Λαλάκες Έλληνες, κοιτάξτε γύρω σας, τα παιδιά σας γράφουν με Γκρήκλις και δεν μιλάνε καλά Ελληνικά ενώ αντίθετα βλέπουμε τα παιδιά τών Αλλοδαπών που μεγάλωσαν στην Χώρα μας ξέρουν σωστά Ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψάξε και μάθε Λαέ γιά το RFID, λένε ότι ήδη το έβαλαν στην Γερμανία σε 5.000 άτομα, μα και στην Αμέρικα. Είναι καιρός να ψάχνουμε όλοι πολλά και να μαθαίνουμε πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος σκέπτεται και αντέχει τις αλήθειες ας ακούει ραδιόφωνο στην Αθήνα ή μέσα από το Διαδίκτυο REAL FM 97,8 από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 8-12 το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Δόγμα τού Σόκ. Ένα βιβλίο που πρέπει να το διαβάσετε όλα τα πρόβατα τών κομμάτων γιά να καταλάβετε τι συμβαίνει και να ξυπνήσετε επιτέλους τώρα πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λαέ ψάξε και μάθε τι αναφέρει ξεκάθαρα το Άρθρο 157 τού Ποινικού Κώδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.