Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Περιβαλλοντικές εκθέσεις στην Πινακοθήκη Κυκλάδων

 Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος,  το Τμήμα Περιβαλλοντικής Εκπ/σης Α/θμιας Εκπ/σης Κυκλάδων σε συνεργασία με την οργάνωση HELMEPA πρόκειται να διοργανώσουν στην Ερμούπολη εκθέσεις περιβαλλοντικού περιεχομένου από Τετάρτη 8 -Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011, που θα φιλοξενηθούν στην Πινακοθήκη Κυκλάδων, επισκέψιμες από δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία της Σύρου, καθώς και από το ευρύ κοινό.
Η πρώτη έκθεση έχει τίτλο “Ας Αλλάξουμε Συνήθειες…Όχι το Κλίμα”. Περιλαμβάνει έκθεση φωτογραφικού υλικού, ξενάγηση από στέλεχος της HELMEPA και προβολή ενημερωτικής παρουσίασης σχετικά με την κλιματική αλλαγή.
Παράλληλα στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει έκθεση βραβευμένων έργων ζωγραφικής, φωτογραφίας και μακέτας μαθητών α/θμιας εκπ/σης των Κυκλάδων, τα οποία διακρίθηκαν στους παγκυκλαδικούς περιβαλλοντικούς μαθητικούς διαγωνισμούς που διοργάνωσε το Τμήμα Περιβαλλοντικής Εκπ/σης Α/θμιας Εκπ/σης Κυκλάδων.
Οι εκθέσεις θα είναι επισκέψιμες για τους μαθητές το πρωί ώρες 9π.μ-1μ.μ και 19.00-21.00 το απόγευμα για το ευρύ κοινό.
Τα εγκαίνια των δύο περιβαλλοντικών εκθέσεων θα πραγματοποιηθούν από τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ.Γ.Πουσσαίο την Τρίτη 7 Ιουνίου  και ώρα 20.00 μ.μ στην Πινακοθήκη Κυκλάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.