Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙΛΗΣ Ο υποψήφιος δήμαρχος Σύρου του ΚΚΕ

Ο 30χρονος Καΐλης Νικόλας θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης , επικεφαλής της παράταξης ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ,που στηρίζεται από το ΚΚΕ.
 Ο Καΐλης Νικόλας γεννήθηκε  στη Σύρο το 1984. Είναι απόφοιτος του τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Καβάλας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Βοτανική και Γεωβοτανική, από τη σχολή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει ασχοληθεί με την μελέτη και την καταγραφή της ελληνικής χλωρίδας, με εργασίες δημοσιευμένες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και είναι μέλος της Ελληνικής Βοτανικής Εταιρείας.

Ο Καΐλης Νικόλας πρώτος από αριστερά σε παλιότερη
κινητοποίηση του ΠΑΜΕ Σύρου.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ήταν ενεργό μέλος των σπουδαστικών και φοιτητικών συλλόγων των σχολών του.Σήμερα είναι μέλος του  Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κυκλάδων και  της Γραμματείας Σύρου του Π.Α.ΜΕ. Στο παρελθόν έχει υπάρξει μέλος του Συνδικάτου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Βορείου Ελλάδας καθώς και της Γραμματείας Νέων του Π.Α.ΜΕ στη Θεσσαλονίκη.
Ο Καΐλης Νικόλας ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δήμου Σύρου με την παράταξη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ το 2010.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΥΡΟΥ:
 
  http://apopsy.blogspot.gr/2014/04/blog-post_4438.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.