Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

NIKOΣ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ: Πραγματικός νικητής ο ΣΥΡΙΖΑ

Εκ μέρους του συνδυασμού μας στις Κυκλάδες, θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά από καρδιάς τους χιλιάδες ψηφοφόρους μας, Κυκλαδίτες και Κυκλαδίτισσες, που με τις 19.345 ψήφους και το 26,68% (άνοδος 55,5 % από τις εκλογές της 6ης του Μάη), μας έστειλαν και πάλι στη Βουλή και ανέδειξαν το ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δεύτερο κόμμα και καθοριστική δύναμη στα νησιά μας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συντρόφους, τις συντρόφισσες, και όλους τους φίλους μας, που έδωσαν όλο αυτό το διάστημα με αυταπάρνηση έναν ωραίο και δυναμικό αγώνα. Χωρίς να θέλουμε σε καμιά περίπτωση να υποβαθμίσουμε το αποτέλεσμα όλων των υπόλοιπων νησιών που σε πολλές περιπτώσεις μας αναδεικνύουν δεύτερους σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση (π.χ. Νάξος), ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στην πρωτιά της Σύρου, της Μήλου, της Σικίνου.

Κατά τη γνώμη μας, το αποτέλεσμα σε επίπεδο χώρας, αναδεικνύει ως πραγματικό νικητή το ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, αφού μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τον φέρνει σε θέση απόλυτου πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων. Ο ελληνικός λαός με το σχεδόν 27% που έδωσε στο κόμμα μας, απέδειξε σε μεγάλο βαθμό, ότι ξεπέρασε το κλίμα εκφοβισμού, τρομοκρατίας και κατασυκοφάντησης που επέβαλε η εκστρατεία του παγκόσμιου και εγχώριου κατεστημένου. Όμως πρέπει να θυμίσουμε ότι το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια. Ήδη ο κ. Σαμαράς έριξε με το πρώτο μετεκλογικό διάγγελμα τη μάσκα του “διαπραγματευτή” και δήλωσε ευθαρσώς ότι θα τηρήσει την υπογραφή του απέναντι στην κ. Μέρκελ και την τρόϊκα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα πρωταγωνιστήσει σε όλες τις μάχες στη βουλή και στο λαό, για να γυρίσει επιτέλους η χώρα σελίδα. Για την υπεράσπιση των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των μικρομεσαίων, των αγροτών, των νέων. Για να υπάρξουν επιτέλους πολιτικές νησιωτικότητας, για να αντιστραφεί η καταστροφική πορεία του τόπου και των νησιών μας.Νίκος Συρμαλένιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.