Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Παραλίες Σύρου ώρα μηδέν….


Ενημερωθήκαμε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κύριο Μώτο ότι τις παραλίες ανέλαβε ο Ελληνικός Στρατός, συγχαρητήρια στο Στράτευμα και τους ευχαριστούμε που μέσα σε όλα ανέλαβαν και αυτές τις υπηρεσίες.

Ο Δήμος και το Λιμενικό Ταμείο έχουν άλλες προτεραιότητες βλέπετε.. Για τη φύλαξη του χώρου στάθμευσης στο Νησάκι… πετάει 200.000 ευρώ, (φύλαξη χειμώνα καλοκαίρι), ενώ για όλες τις παραλίες του νησιού μόλις 70.000 ευρώ (Αζόλιμνος, Βάρη, Φάμπρικα, Μέγα Γυαλός, Κόμητο, Αμπέλα, Αγκαθωπές, Ποσειδωνία, Φοίνικας, Κόκκινα, Γαλησσάς, Κίνι, Λωτό, Δελφίνι, κ.λπ.).

Κριτήριο την ανταποδοτικότητα έβαλε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, δηλαδή θα τα βγάλει από τα φαντάσματα Κρουαζιερόπλοια, το ΙΖΑΒΕΛ και το ΗΟΡΙΖΟΝ που ξεχειμώνιασε στο Νεώριο και παραμένει σκοτεινό και το καλοκαίρι…

Μήπως το λιμάνι προήχθη σε διαλυτήριο πλοίων αντί για Λιμάνι Κρουαζιέρας;;; τι κάνει ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου για να αλλάξει αυτή η άθλια εικόνα, πέρα από το χάλι του κυκλοφοριακού που πηγαινοέρχεται από το Δημοτικό Συμβούλιο, στην Δημοτική Κοινότητα, στο Λιμενικό Ταμείο και πάλι πίσω.

Ποιός θα φορτωθεί όλα αυτά τα έξοδα του χώρου στάθμευσης, αλήθεια για ποιόν μιλάμε;;;

Μήπως θα πρέπει επιτέλους να κυκλοφορήσουν με το τρενάκι μια βόλτα στα χωριά ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου να δουν τι γίνεται;;; Πόσος κόσμος απολαμβάνει τις παραλίες, τι ανάγκες έχουν; Τι πρέπει να γίνει επιτέλους;;; Χάσαμε τις γαλάζιες σημαίες ας κάνουμε κάτι για όλους αυτούς που επέλεξαν το νησί μας για διακοπές και για τους δημότες μας, το αξίζουν…
              
ΠΑΠΙΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ



ΣΥΡΟΣ – ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.