Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΣΥΡΟΥ Όλοι στην γενική απεργία της Πέμπτης

1.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΑΙΓΑΙΟΥ

Την ώρα που τα παραμύθια περί «τέλους των μνημονίων» ξεφουσκώνουν, την ώρα που οι σκόπιμες διαρροές προετοιμάζουν το έδαφος για την εφαρμογή των νέων αντιλαϊκών μέτρων που έχουν ήδη συμφωνήσει  συγκυβέρνηση  και Ευρωπαϊκή Ένωση, την ώρα που το θεατρικό έργο « η κυβέρνηση αντιστέκεται και η ΤΡΟΙΚΑ πιέζει»  επιχειρεί να αποπροσανατολίσει  τα λαϊκά στρώματα», η πανελλαδική απεργία στις 27 Νοέμβρη δείχνει τον μοναδικό δρόμο που έχουμε μπροστά μας.


  Καλλιεργούν  απατηλές προεκλογικές προσδοκίες για κάποια  «ελάφρυνση»  από τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα των  τελευταίων  έξι χρόνων, ενώ στην πραγματικότητα η συγκυβέρνηση προχωρά με αμείωτους  ρυθμούς την μονιμοποίηση των δήθεν έκτακτων μέτρων   ( χαράτσια, μειώσεις μισθών, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, ασφαλιστικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, μόνιμοι μηχανισμοί «αξιολόγησης», δηλαδή  απολύσεων και πειθάρχησης στο δημόσιο κ.α.).

Προετοιμάζουν το έδαφος για ακόμη πιο βάρβαρα μέτρα ( περικοπές που μετατρέπουν τις συντάξεις σε επιδόματα, βαρύτερη  φορο-λεηλασία του λαού, νέο μισθολόγιο-φτωχολόγιο στο δημόσιο, παραπέρα απελευθέρωση ομαδικών απολύσεων, νέος αντιαπεργιακός/αντισυνδικαλιστικός νόμος, ξεπούλημα ΔΕΗ, ύδρευσης, και υποδομών, απελευθέρωση πλειστηριασμών με υφαρπαγή της λαϊκής κατοικίας, επίθεση στα φτωχά λαϊκά στρώματα με «κόκκινα δάνεια» και χρέη) κ.α.

  Στα νησιά του Αιγαίου  που  ζούμε και εργαζόμαστε,  η ανεργία θερίζει, οι απλήρωτοι ή  ανασφάλιστοι εργαζόμενοι αποτελούν την πλειοψηφία, η εργοδοτική τρομοκρατία αποθρασύνεται ( πρόσφατα στην Σύρο απολύθηκε εργαζόμενος σε κρατικοδίαιτη επιχείρηση γιατί ζήτησε τα δεδουλευμένα).

 Αυτά που ζούμε δεν αποτελούν «ελληνική» ιδιαιτερότητα! Σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση εγκαθιδρύεται  καθεστώς μόνιμης δημοσιονομικής προσαρμογής, ισοσκελισμένων προϋπολογισμών και διαρκούς βαθιάς λιτότητας που στην ούγια τους γράφουν φτώχεια και ανεργία! Αυτός είναι ο λόγος που επιχειρούν να μας  αφοπλίσουν καταργώντας στην ουσία το δικαίωμα στη απεργία και την συνδικαλιστική δράση. Στην κατεύθυνση αυτή αξιοποιούν  και την εικόνα  που έχουν η εργαζόμενοι για την σάπια συνδικαλιστική γραφειοκρατία  τον  εργοδοτικό  συνδικαλισμό και τις γνωστές πλειοψηφίες σε ΑΔΕΔΥ,  ΓΣΕΕ., «Εργατικά» Κέντρα κ.α.

   Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, ο δρόμος του αγώνα είναι ο μοναδικός όρος  επιβίωσης για το λαό! Η απεργία της 27ης Νοεμβρίου δεν μπορεί να είναι μια ακόμα συμβολική απεργία.  Χρειάζεται να αποτελέσει σταθμό στην αναγκαία εργατική αντεπίθεση ώστε να βγει στο προσκήνιο ο λαϊκός παράγοντας και να καθορίσει τις εξελίξεις.

Το πανελλαδικό συλλαλητήριο της  1ης Νοέμβρη με την συμμετοχή εκατοντάδων συνδικαλιστικών οργανώσεων δείχνει ότι μπορούμε !  Οι σκόρπιες απεργιακές κινητοποιήσεις, οι κούφιες ευχές  για μια λιγότερο βάρβαρη πολιτική που οργανώνει ο εργοδοτικός «συνδικαλισμός»   των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ,  βρίσκονται απέναντι από τις ανάγκες και τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων.

Είναι ανάγκη να δυναμώσει η αντίσταση, να κλιμακωθούν οι αγώνες, να βαθύνουν οι στόχοι, να στοχεύσουμε τον πραγματικό αντίπαλο που κυβερνά πίσω από τις   πολιτικές μαριονέτες. Η ανάθεση και η αναμονή δεν αποτελούν  λύση!  Χρειάζεται  συνολικός αγώνας με όλα τα μέσα, με μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και διάρκεια.

Για   να μην παραδώσουμε τα παιδιά μας δούλους του 21ου αιώνα, αξίζει να αγωνιστούμε!
Αγωνιζόμαστε για :
·      Την κατάργηση όλων των εφαρμοστικών  νόμων των μνημονίων.
·      Συλλογικές Συμβάσεις εργασίας με καθολική ισχύ νόμου.
·      Σταθερή δουλειά με δικαιώματα για όλους, κατάργηση των ελαστικών μορφών απασχόλησης.
·      Αυξήσεις σε μισθούς,  συντάξεις και επιδόματα ανεργίας. Κάλυψη των απωλειών από τα μνημόνια. Επαναφορά δώρων (13ος – 14ος μισθός), πληρωμής υπερωριών και Σαββατοκύριακου, τριετιών, χρονοεπιδομάτων κλπ.
· Δημόσια Δωρεάν και για όλους  Παιδεία – Υγεία – Πρόνοια.
· Καμία ιδιωτικοποίηση σε ΔΕΗ – νερό – σχολεία – νοσοκομεία υποδομές κλπ.

κατω τα χερια  από τα συνδικαλιστικα δικαιωματα !

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΙΚΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΟΛΟΙ στις 10:30 πμ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ( ΛΙΜΑΝΙ)


 

2.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ-ΤΗΝΟΥ | Α ΕΛΜΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ | ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ 
 
 ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10:30 πμ ΣΤΗΝ 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (λιμάνι)


Την ώρα που τα παραμύθια περί «τέλους των μνημονίων» ξεφουσκώνουν, την ώρα που οι σκόπιμες διαρροές προετοιμάζουν το έδαφος για την εφαρμογή των νέων αντιλαϊκών μέτρων που έχουν ήδη συμφωνήσει συγκυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Ένωση, την ώρα που το θεατρικό έργο « η κυβέρνηση αντιστέκεται και η ΤΡΟΙΚΑ πιέζει» επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τα λαϊκά στρώματα», η πανελλαδική απεργία στις 27 Νοέμβρη δείχνει τον μοναδικό δρόμο που έχουμε μπροστά μας.


Καλλιεργούν απατηλές προεκλογικές προσδοκίες για κάποια «ελάφρυνση» από τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα των τελευταίων έξι χρόνων, ενώ στην πραγματικότητα η συγκυβέρνηση προχωρά με αμείωτους ρυθμούς στη μονιμοποίηση των δήθεν έκτακτων μέτρων ( χαράτσια, μειώσεις μισθών, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, ασφαλιστικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, μόνιμοι μηχανισμοί «αξιολόγησης», δηλαδή απολύσεων και πειθάρχησης στο δημόσιο κ.α.). Προετοιμάζουν το έδαφος για ακόμη πιο βάρβαρα μέτρα ( περικοπές που μετατρέπουν τις συντάξεις σε επιδόματα, βαρύτερη φορο-λεηλασία του λαού, νέο μισθολόγιο-φτωχολόγιο στο δημόσιο, παραπέρα απελευθέρωση ομαδικών απολύσεων, νέος αντιαπεργιακός/αντισυνδικαλιστικός νόμος, ξεπούλημα ΔΕΗ, ύδρευσης, και υποδομών, απελευθέρωση πλειστηριασμών με υφαρπαγή της λαϊκής κατοικίας, επίθεση στα φτωχά λαϊκά στρώματα με «κόκκινα δάνεια» και χρέη) κ.α.


Στη Σύρο που ζούμε, η ανεργία θερίζει, οι απλήρωτοι ή ανασφάλιστοι εργαζόμενοι αποτελούν την πλειοψηφία, η εργοδοτική τρομοκρατία αποθρασύνεται ( πρόσφατα απολύθηκε εργαζόμενος σε κρατικοδίαιτη επιχείρηση γιατί ζήτησε τα δεδουλευμένα).Αυτά που ζούμε δεν αποτελούν «ελληνική» ιδιαιτερότητα! Σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση εγκαθιδρύεται καθεστώς μόνιμης δημοσιονομικής προσαρμογής, ισοσκελισμένων προϋπολογισμών και διαρκούς βαθιάς λιτότητας που οδηγούν σε ακόμη μεγαλύτερη φτώχεια και ανεργία! Αυτός είναι ο λόγος που επιχειρούν να μας αφοπλίσουν καταργώντας στην ουσία το δικαίωμα στη απεργία και την συνδικαλιστική δράση. Στην κατεύθυνση αυτή αξιοποιούν και την εικόνα που έχουν η εργαζόμενοι για την σάπια συνδικαλιστική γραφειοκρατία τον εργοδοτικό συνδικαλισμό και τις γνωστές πλειοψηφίες σε ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ., «Εργατικά» Κέντρα κ.α.Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, ο δρόμος του αγώνα είναι ο μοναδικός όρος επιβίωσης για το λαό!Η απεργία της 27ης Νοεμβρίου δεν μπορεί να είναι μια ακόμα συμβολική απεργία.  Χρειάζεται να αποτελέσει σταθμό στην αναγκαία εργατική αντεπίθεση ώστε να βγει στο προσκήνιο ο λαϊκός παράγοντας και να καθορίσει τις εξελίξεις. Οι σκόρπιες απεργιακές κινητοποιήσεις, οι κούφιες ευχές για μια λιγότερο βάρβαρη πολιτική που οργανώνει ο εργοδοτικός «συνδικαλισμός» των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, βρίσκονται απέναντι από τις ανάγκες και τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτωνΕίναι ανάγκη να δυναμώσει η αντίσταση, να κλιμακωθούν οι αγώνες, 
να βαθύνουν οι στόχοι, να στοχεύσουμε τον πραγματικό αντίπαλο που κυβερνά πίσω από τις πολιτικές μαριονέτες. Η ανάθεση και η αναμονή δεν αποτελούν λύση! Χρειάζεται συνολικός αγώνας με όλα τα μέσα, με μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και διάρκεια, αγώνας ανατροπής.Για να μην παραδώσουμε τα παιδιά μας δούλους του 21ου αιώνα, αξίζει να αγωνιστούμε!Διεκδικούμε άμεσα :
Αυξήσεις παντού στους μισθούς που θα ανακουφίζουν κάπως από τον βραχνά των πραγματικών -και όχι πλαστών- αναγκών της σύγχρονης ζωής.

Δεν δεχόμαστε καμία από τις περικοπές που επέβαλλαν οι μνημονιακοί νόμοι από το 2009, διεκδικούμε άμεσα κατώτατο βασικό μισθό ανειδίκευτου- πρωτοεισερχόμενου στα 900 ευρώ καθαρά και αυξήσεις της τάξης του 20% στον μέσο μισθό.

 
Συλλογικές Συμβάσεις εργασίας και ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις και συλλογική 
διεκδίκηση και κάλυψη των εργαζόμενων και της εργασίας. Επαναφορά δώρων (13ος – 14ος μισθός), πληρωμής υπερωριών και Σαββατοκύριακου, τριετιών, χρονοεπιδομάτων κλπ.

 
Καμία σύνταξη κάτω από τον βασικό κατώτατο μισθό . Άμεση υπογραφή ΕΓΣΣΕ με όλα τα παραπάνω.Μέτρα για τους ανέργους και την μάστιγα της ανεργίας:Επίδομα ανεργίας για την κάλυψη της αξιοπρεπούς διαβίωσης των ανέργων, με πρώτο βήμα τον διπλασιασμό του επιδόματος ανεργίας και γενίκευσή του σε όλους τους ανέργους χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς και με πλήρη ιατροφαρμακευτική δωρεάν δημόσια περίθαλψη.


Δουλειά για τους ανέργους. Μαζικές προσλήψεις στις δημόσιες υπηρεσίες για να καλυφθούν οι κοινωνικές ανάγκες και υποδομές που καταρρέουν. Μείωση των ωρών δουλειάς και των χρόνων συνταξιοδότησης.Δουλειά και όχι δουλεία


Σταθερή και μόνιμη εργασία, όχι στις ελαστικές εργασιακές σχέσεις.


Δημόσια παιδεία και υγεία για όλο το λαό.

 
3.ΕΜΔΥΔΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Γιατί θα συμμετέχω στην Πανελλαδική 24ωρη Απεργία της 27ης Νοεμ-
βρίου και στα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας και πορείες.
«Γιατί θέλω έναν κοινό τόπο και χρόνο για να αποτάξω την απάθεια και την αδρανοποίη-
ση που με έχει καθηλώσει απέναντι στην πολιτική των μνημονίων που στερεί μεταξύ άλλων:
• Αξιοπρεπείς αποδοχές
• Κοινωνική Ασφάλιση
• Αξιοκρατία και σεβασμό στην επιστημονική γνώση
• Στέρεα Παιδεία σε όλες τις βαθμίδες
και συγχρόνως ασύδωτα:
• Ξεπουλάει το φυσικό πλούτο και τις υποδομές της χώρας βαφτίζοντάς το «επενδύ-
σεις και ανάπτυξη»
• Συρρικνώνει και απαξιώνει το Δημόσιο Τομέα βαφτίζοντάς το «εξυγίανση»
• Μετατρέπει το χώρο της Εκπαίδευσης σε ρινγκ επίδειξης αυταρχικών δεξιοτήτων
βαφτίζοντάς το «μεταρρύθμιση»
• Καπηλεύεται στοιχεία του πολιτισμού μας βαφτίζοντάς το «ανακάλυψη»
• Κατατροπώνει τον τομέα της Υγείας βαφτίζοντάς το «αναβάθμιση»
Αν δεν συμμετέχω στην απεργία τότε μάλλον όλα τα παραπάνω μοιάζουν ανόητα, ξένα,
αβάσιμα και ψευδή κι έτσι κι εγώ θα συνεχίσω να κοιμάμαι με το φόβο, το θυμό και την απο-
γοήτευση που με έχουν παραλύσει και αγανακτίσει .»
 

4.Γραμματεία Σύρου του Π.Α.ΜΕ.
 Να σταματήσουμε την αρπαγή του μόχθου μας!
 
Το μέλλον της εργατικής οικογένειας δε μπορεί να είναι η φτώχεια, η ανεργία, η εξαθλίωση, η μόνιμη ανασφάλεια. Η ανάπτυξη που επικαλούνται και επιδιώκουν θα φέρει σίγουρα νέα κέρδη για τους λίγους και για τους πολλούς θα συνεχίζεται η ανέχεια, η ζωή με ψίχουλα.
Να απορρίψουμε τη θεωρία της ταξικής συνεργασίας και υποταγής.
Όσοι ισχυρίζονται με τα λόγια και τις θέσεις τους ότι μπορεί να υπάρχει κοινό συμφέρον ανάμεσα στο κεφάλαιο και τους εργαζόμενους λένε ψέματα. Είναι κοροϊδία και απάτη να υποστηρίζει κάποιος ότι μπορεί οι βιομήχανοι, οι μεγαλέμποροι, οι μεγαλοξενοδόχοι, οι τραπεζίτες και εφοπλιστές να έχουν άθικτα τα κέρδη και τα συμφέροντα τους και παράλληλα οι εργαζόμενοι να ελπίζουν σε ανακούφιση και βελτίωση της ζωής τους.
Ουσιαστικές αυξήσεις παντού! 

Εδώ και τώρα:ΥΠΟΓΡΑΦΗ Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης με επαναφορά στα 751 ευρώ για όσους αμείβονται με το βασικό μισθό, ως ελάχιστη βάση για αυξήσεις στους κατώτατους μισθούς. Να επανέλθουν οι κατώτεροι κλαδικοί μισθοί στα επίπεδα του 2009. Να καταργηθεί το αίσχος των άθλιων μισθών πείνας, των 586 και 511 ευρώ. Κανένας εργαζόμενος χωρίς συλλογική σύμβαση. Να βάλουμε τέρμα στη σύγχρονη γκιλοτίνα των ατομικών συμβάσεων. Να καταργηθούν άμεσα όλοι οι αντεργατικοί νομοί που τσακίζουν τις συλλογικές συμβάσεις. Να αποκατασταθούν οι σταθερές εργασιακές σχέσεις.
Εδώ και τώρα: Κάλυψη των απωλειών και πλήρη κρατική εγγύηση όλων των συντάξεων και των παροχών. Να καλυφθούν άμεσα όλες οι ανάγκες των Ταμείων από το κράτος και τη μεγαλοεργοδοσία. Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων και των εφαρμοστικών νόμων που επηρεάζουν την Κοινωνική Ασφάλιση  και τις συντάξεις. Κατώτερη σύνταξη στα 600 ευρώ. Κανένας εργαζόμενος ανασφάλιστος. Άμεση αποκατάσταση των απωλειών, της 13ης και 14ης σύνταξης.
Εδώ και τώρα: Κάλυψη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ για όσο διαρκεί η ανεργία. Επίδομα ανεργίας στα 600 ευρώ. Το διάστημα της ανεργίας να αναγνωρίζεται ως συντάξιμος χρόνος χωρίς επιβάρυνση των ανέργων. Να βαρύνονται το κράτος και οι εργοδότες. Να σταματήσει το σκλαβοπάζαρο των προγραμμάτων απασχόλησης

Μην περιμένεις “σωτήρες”!

Από τη δράση μας, τους αγώνες μας, τις διεκδικήσεις μας, εξαρτάται η “σωτηρία” μας, η αξιοπρεπής ζωή, η μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα. Η κατάσταση με την απλήρωτη εργασία ολοένα και θα χειροτερεύει. Τέτοια παραδείγματα έχουμε και τοπικά στις δύο μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Σύρου, το Νεώριο και το Καζίνο. Η γραμματεία Σύρου του ΠΑΜΕ στηρίζει τα αιτήματα των εργαζόμενων για άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και επαναπρόσληψη των απολυμένων, και τους καλεί με αφορμή την απεργία στις 27 Νοέμβρη να οργανώσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους διεκδικώντας όσα τους ανήκουν.
Να σπάσουμε τα δεσμά της σύγχρονης σκλαβιάς!
Οποιαδήποτε πρασινομπλέ ή ροζ διαπραγμάτευση στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα μας φορτώνει με νέες δεσμεύσεις για αντιλαϊκά μέτρα. Οι τωρινές υποσχέσεις-ψίχουλα κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύουν πως η στρατηγική τους είναι ενιαία, προστατεύουν τον πλούτο των επιχειρηματικών ομίλων και από την άλλη δίνουν φούσκες-αέρα στους εργαζόμενους.
Η ζωή με αποδοχή των δεσμεύσεων και του χρέους σημαίνει ανεργία, φτώχεια, δυστυχία, μισή ζωή! Το εργατικό-λαϊκό κίνημα δε μπορεί να κάνει πίσω από το αίτημα για μονομερή διαγραφή του χρέους, για κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων και αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αλλιώς θα ζούμε κάτω από διαρκή «μνημόνια».Το μόνο αναγκαίο και ρεαλιστικό είναι ο παραγόμενος πλούτος να επιστρέψει στον παραγωγό του. Να κατευθυνθεί για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων.

Ενιαίο μέτωπο απέναντι στη γραμμή των μονοπωλιακών ομίλων

 

To ΠΑΜΕ χαιρετίζει τις εκατοντάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις που συντόνισαν τις δυνάμεις τους και συμμετείχαν στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο την 1η Νοέμβρη. Χαιρετίζει τη μεγάλη συμμετοχή συλλόγων αυτοαπασχολουμένων, αγροτών, γυναικών, νεολαίας, επιτροπών ανέργων που συζήτησαν και ένωσαν τις δυνάμεις τους για αυτόν τον παλλαϊκό-πανελλαδικό ξεσηκωμό.
Το βήμα που πραγματοποιήθηκε πρέπει να συνεχιστεί με νέα δυναμική, πανελλαδικά, κατά κλάδο, κατά περιοχή, σε κάθε τόπο δουλειάς. Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις με μεγαλύτερη επιμονή και αποφασιστικότητα να βρεθούν στους κλάδους, στις επιχειρήσεις, να ενημερώσουν, να μπουν μπροστά για να σηκωθεί άνεμος διεκδικήσεων σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς.

ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΌΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ, 11:00π.μ.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.