Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΡΟΥ Π.Α.ΜΕ.Συντονισμός ενόψει της γενικής απεργίας
Η Γραμματεία Σύρου του Π.Α.ΜΕ. καλεί τα πρωτοβάθμια σωματεία, εκλεγμένους συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα σε σύσκεψη τη Πέμπτη 20 Νοέμβρη στις 19:30 στην αίθουσα συσκέψεων του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων για να συζητήσουμε την οργάνωση του αγώνα μπροστά στην απεργία στις 27 Νοέμβρη προκειμένου πιο αποτελεσματικά να σηκώσουμε το ανάστημα μας απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε. Στη Σύρο κυριαρχεί πλέον η ανεργία, η απλήρωτη εργασία, οι συμβάσεις των 400 ευρώ, τα κακοπληρωμένα και  χωρίς ασφάλιση προγράμματα voucher.

Πρέπει να απαλλαγούμε από τις αυταπάτες ότι υπάρχουν σωτήρες και ότι με τη μια ή την άλλη διαπραγμάτευση που έχει στόχο να βγάλει από την κρίση τους μεγαλοεπιχειρηματίες θα ωφεληθούν και οι εκατομμύρια άνεργοι, οι χιλιάδες απλήρωτοι και ανασφάλιστοι εργαζόμενοι.

Είναι η ώρα να διώξουμε από πάνω μας την λογική του «τίποτα δεν γίνεται», τη μοιρολατρία, να βγούμε μπροστά, να παλέψουμε με αιτήματα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των οικογενειών μας και να μην αφήσουμε σε άλλους να σχεδιάζουν για το μέλλον των παιδιών μας, να μην ανεχτούμε να ζούμε με τα ψίχουλα.
                                                                                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.