Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Παρέσυρε τροχονόμο και τον εγκατέλειψε

Απίστευτο τρόπο βρήκε για να αντιδράσει στις υποδείξεις ενός τροχονόμου ένας 37χρονος οδηγός στην Ερμούπολη Σύρου. Αντί να συμμορφωθεί και να σταματήσει για έλεγχο, πάτησε  γκάζι και έπεσε πάνω του με το αυτοκίνητο του παρασύροντας και τραυματίζοντάς τον σοβαρά! Και, σαν να μην ήταν αρκετό αυτό, σηκώθηκε και έφυγε σαν κύριος!

Ο 33χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σύρου, όπου νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα. Αμέσως μετά τον τραυματισμό του, οι συνάδελφοί του από το αστυνομικό τμήμα της Ερμούπολης ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες για να εντοπίσουν τον ασυνείδητο δράστη.

Το αυτοκίνητο που προκάλεσε τον τραυματισμό του αστυνομικού, εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένο πίσω από ερειπωμένα οικήματα στην Ερμούπολη και διαπιστώθηκε ότι ανήκει σε έναν 37χρονο κάτοικο του νησιού. Ο ασυνείδητος οδηγός βρέθηκε στο σπίτι του όπου συνελήφθη παρουσία του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και τον παρέπεμψε στην ανακρίτρια του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.