Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Eκπαιδευτικά προγράμματα σε Σύρο-Τήνο

Στις 3 Δεκεμβρίου 2010 ξεκίνησε η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων υποψήφιων εκπαιδευομένων για τα 78 τμήματα μάθησης της εκπαιδευτικής περιόδου 2010 - 2011 των Πράξεων "Σχεδιασμός και υλοποίηση προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μέσω του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης από Απόσταση (ΚΕ.ΔΒΜ.ΑΠ.) της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.)- ΑΠ 7, 8, 9" που εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2007 - 2013". Η ηλεκτρονική αίτηση  είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.keeenap.gr/lms/. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης είναι στις 10 Ιανουαρίου 2011.
Στην έδρα της Τήνου θα πραγματοποιηθεί 1 τμήμα μάθησης των κάτωθι εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΚΕ.Δ.Β.Μ.ΑΠ.:
 *   Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (250 ωρών)
Για τους κατοίκους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου υπάρχει και η δυνατότητα υποβολής αίτησης για ακόμα τρία (3) τμήματα που έχουν όμως έδρα τον κόμβο της Σύρου και είναι τα κάτωθι:
 * Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (250 ωρών)
 * Πολιτισμός, Τουρισμός, Περιφερειακή Ανάπτυξη (250 ωρών)
 * Οικονομία - Διοίκηση  - Επιχειρήσεις (250 ωρών)

   Οι διαθέσιμες θέσεις εκπαίδευσης είναι τριάντα (30) σε κάθε τμήμα μάθησης. Τα μαθήματα είναι δωρεάν και δίνεται μετά το πέρας των μαθημάτων πιστοποιητικό επιμόρφωσης από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης. Σε περίπτωση που οι αιτήσεις εκπαιδευομένων υπερβαίνουν τις διαθέσιμες θέσεις εκπαίδευσης γίνεται δημόσια και ανοιχτή κλήρωση. Το πρόγραμμα είναι εξ’ αποστάσεως και δεν υποχρεούνται οι κάτοικοι των νησιών (εκτός Σύρου και Τήνου) να παρευρίσκονται στις συναντήσεις που θα γίνονται (περίπου μια φορά το μήνα).
Πληροφορίες:
Το Περιφερειακό στέλεχος ΚΕ.Δ.Β.Μ.ΑΠ. Τήνου
Μουσέλλης Αναστάσιος
Τηλ.: 6937141224
e-mail: mousellis.ts@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.