Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Υποψήφιος δήμαρχος Σύρου ο Παύλος Χρυσαφίδης

Υποψήφιος δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης θα είναι ο Παύλος Χρυσαφίδης. Εξελέγη επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών σε εσωτερική εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23/2.
Μετά την εκλογή του, ο κ. Χρυσαφίδης έκανε και την πρώτη του δημόσια δήλωση προς τα τοπικά ΜΜΕ η οποία έχει ως εξής:
"Με τις μέχρι τώρα διαδικασίες, που επιλέξαμε, κάθε πολίτης αυτού του νησιού, καταλαβαίνει πλέον τη διαφορετικότητα της Κίνησης Πολιτών Σύρου απο τις άλλες παρατάξεις.Η συμμετοχή του κάθε πολίτη στις αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον του νησιού μας, είναι για μας προτεραιότητα.
Καλούμε όλους τους κατοίκους του νησιού, που έχουν βιώσει στο πετσί τους, τις καταστροφικές πολιτικές των μνημονίων, στο τόπο μας και στην Ελλάδα γενικότερα, να συστρατευθούν μαζί μας και να στηρίξουν το πρωτόγνωρο και δημοκρατικό, αυτό, εγχείρημα ώστε ο θυμός και η αγανάκτηση να δώσουν θέση στην Ελπίδα".

Ο κ. Παύλος Χρυσαφίδης  γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Σύρο.Διπλωματούχος ανθυποπλοίαρχος, εγκατέλειψε τη θάλασσα το 1985 και έκτοτε ασκεί το λειτούργημα του Δικαστικού Επιμελητή στις περιφέρειες των Πρωτοδικείων Σύρου και Νάξου.
Από μαθητής Γυμνασίου συμμετείχε σε πολλαπλές συλλογικές δράσεις.Έχει αναμιχθεί ενεργά σε αριστερά συνδικαλιστικά σχήματα στο χώρο εργασίας του.Επί σειρά ετών είναι πρόεδρος του Νεανικού Επιμορφωτικού Ομίλου Σύρου.Δραστηριοποιείται στο πλαίσιο της Διεθνούς Αμνηστίας.
Υπήρξε  γραμματέας της Πολιτικής Κίνησης Σύρου-Μυκόνου του ΣΥΝ.
Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Δουράτσου και έχουν μία κόρη.
Σήμερα είναι εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες Κόντρα στον Καιρό». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.