Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΡΑ Ο Ανδρέας Γιαλόγλου διαδέχεται το Γ.Δεκαβάλλα

Ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Γιαλόγλου θα είναι ο νέος επικεφαλής της παράταξης «Δημοκρατική Σύρα» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2013. 
Αναδείχθηκε νικητής στις  εκλογές της παράταξης  , οι οποίες πραγματοποιήθηκαν απόψε. Στις εκλογές έλαβαν μέρος 27 συνολικά δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού. Ο Ανδρέας Γιαλόγλου έλαβε 16 ψήφους, ενώ ο συνυποψήφιός του και δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Ζουλουφός 11 ψήφους. 
 
Ο δήμαρχος Γιάννης Δεκαβάλλας δεν έλαβε μέρος στην εκλογική διαδικασία,ενώ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους  λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να μην ειναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος .Αναφέρθηκε στα προσόντα του Α.Γιαλόγλου ,δεδομένων των γνώσεών του στην αυτοδιοίκηση, προσθέτοντας  ότι γνωρίζει  τα προβλήματα του τόπου.Δήλωσε τέλος ότι θα παρέχει στήριξη στον επόμενο δήμαρχο Σύρου,αν του ζητηθεί.
Ο Ανδρέας Γιαλόγλου  εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2010 είναι γεωλόγος και εργάζεται στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.
 
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.