Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

KKE ΣΥΡΟΥ Καταγγέλουν δολιοφθορές



Η κομματική οργάνωση Σύρου του ΚΚΕ καταγγέλλει τη στοχευμένη καταστροφή προεκλογικών προπαγανδιστικών υλικών του κόμματος από φασιστοειδή, το βράδυ της Τετάρτης, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι, μέσα στο οποίο έχουν μάθει να κινούνται και να ζουν.
Τέτοιες θρασύδειλες ενέργειες φίμωσης του Κομμουνιστικού Κόμματος και παρεμπόδισης της δράσης του, στρέφονται ευθέως κατά του ίδιου του εργατικού κινήματος και ωφελούν όλους εκείνους που θέλουν τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους και τους συνταξιούχους, παραδομένους στις αντιλαϊκές προσταγές κυβέρνησης και ΕΕ. Μάλλον κάποιοι πρέπει να ξαναδιαβάσουν ιστορία. 96 χρόνια τώρα το ΚΚΕ έχει σφυρηλατήσει γερά τους δεσμούς του με την εργατιά μέσα στο καμίνι της ταξικής πάλης ενάντια σε θεούς και δαίμονες.
Η φωνή του ΚΚΕ θα συνεχίσει να ενοχλεί όλους αυτούς που υπερασπίζονται αυτό το άδικο και εχθρικό για το λαό σύστημα και τα μαντρόσκυλα τους. Μόνη απάντηση που τους φοβίζει είναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Γενάρη, ώστε την επόμενη ο λαός και η εργατική τάξη να είναι πιο δυνατοί για να παλέψουμε για μονομερή διαγραφή του χρέους που φόρτωσαν στις πλάτες μας, για έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ με κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων και εργατική εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.