Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΙΓΑΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Χωρίς προοπτική

Πέρασαν οκτώ μήνες από την έναρξη του Ενιαίου Δήμου της Σύρου, ανάμεσα στα Νομικά Πρόσωπα των τριών πρώην δήμων υπήρχε και υπάρχει ακόμη το Δημοτικό κανάλι ΑΙΓΑΙΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και το Δημοτικό Ραδιόφωνο ΑΙΓΑΙΟ FM, η διαδρομή του γνωστή στη Σύρο και τα γύρω νησιά, η προσφορά του μεγάλη.
Αφημένα στην τύχη τους όμως, στον εθελοντισμό και το μεράκι των γνωστών ανθρώπων, οι υπόλοιποι το θυμούνται για την προβολή τους και μόνο…. Εκδηλώσεις, συνεντεύξεις, εγκαίνια, κ.λπ., τι θα γίνει όμως δεν μπορεί να είναι ακυβέρνητο καράβι χωρίς πορεία και προοπτική.
Οι εργαζόμενοι και συνεργάτες απλήρωτοι από την αρχή του χρόνου, συμβούλιο αδρανές, καμία συνεδρίαση μέχρι σήμερα…. Κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί και σοβαρά μάλιστα για την πορεία και την τύχη αυτής της Δημοτικής Επιχείρησης… είναι απαραίτητη και αναγκαία η παρουσία της στο χώρο της ενημέρωσης.
Η διεύρυνση και η συμμετοχή και άλλων φορέων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η ενδυνάμωση της στον τομέα της ενημέρωσης με οργανωμένο πρόγραμμα στα θέματα της Αυτοδιοίκησης, της Επιχειρηματικότητας, της Παιδείας, είναι τομείς που ενδιαφέρον τον νησιώτη που έχει ανάγκη την ενημέρωση, η εμπλοκής της Περιφέρειας, του Επιμελητηρίου, του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα συνδράμουν στην αναβάθμιση και την περεταίρω πορεία του.
Καλούμε το Δήμαρχο και το Διοικητικό Συμβούλιο να κινήσουν διαδικασίες ρύθμισης των τρεχόντων προβλημάτων και την δρομολόγηση της μελλοντικής πορείας της Δημοτικής Ραδιοτηλεόρασης.

Πάπιτσης Γιώργος
Σύρος – Δύναμη Ανάπτυξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.