Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Στο ΣτΕ για το σχέδιο Αθηνά θα προσφύγει το Παν. Αιγαίου


Στο ΣτΕ θα προσφύγει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για το σχέδιο "Αθηνά όπως ανακοίνωσε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πάρις Τσάρτας σχολιάζοντας τις μικρές αλλαγές που έγιναν στον νομοσχέδιο από το Υπουργείο Παιδείας, οι οποίες δεν περιελάμβαναν την ίδρυση της Πολυτεχνικής Σχολής στο συγκεκριμένο ίδρυμα.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσάρτας ανέφερε ότι "το πανεπιστήμιο Αιγαίου έχει ζητήσει τη λειτουργία της, από το 2009 εγκεκριμένης από το Συμβούλιο Ανώτατης Παιδείας, Πολυτεχνικής του Σχολής καθώς και την ενεργοποίηση, του από το 2009 ιδρυμένου με ΦΕΚ, Τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού, ενώ έχει διατυπώσει τη διαφωνία του για τη συγχώνευση του Τμήματος Μαθηματικών με το Τμήμα Στατιστικής & Αναλογιστικών Μαθηματικών, της Σχολής Θετικών Επιστημών της Σάμου".
"Η πρυτανική αρχή του Πανεπιστήμιου Αιγαίου έχει ήδη ξεκινήσει την ενημέρωση των κομμάτων της Βουλής καθώς και όλων των αρμοδίων θεσμικών φορέων για το ζήτημα αυτό" πρόσθεσε ο κ. Τσιάρτας καταλήγοντας ότι "η εξέλιξη αυτή είναι αναπόφευκτη προκειμένου να υπερασπιστεί τον πολυετή Στρατηγικό του Σχεδιασμό του Ιδρύματος και την αξιοπρέπεια των μελών της Πανεπιστημιακής του Κοινότητας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.