Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Διαμαρτυρία αθλητών για το κλείσιμο του κολυμβητηρίου Σύρου

Τι δήλωσαν οι "τελευταίοι" αθλητές υδατοσφαίρισης για τον ΟΠΑΣ όταν τους ανακοινώθηκε η τελική απόφαση για το κλείσιμο της πισίνας. Τα παιδιά ήταν πολύ φορτισμένα, στεναχωρεμένα και κυρίως απογοητευμένα όπως δείχνει και η ανακοίνωσή τους...

ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ


Παρά τις υποσχέσεις σας ότι θα συνέχιζε η λειτουργία της πισίνας μέχρι να καταναλωθεί το πετρέλαιο που υπάρχει στις γεμάτες δεξαμενές, δυστυχώς με μια Απόφασή σας, την κλείσατε λες και είναι δική σας.

Είχατε υποσχεθεί στους γονείς μας και στον Όμιλο ότι θα λειτουργούσε όσο περισσότερο γίνεται, λόγια του αέρα. Τώρα υπόσχεστε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τον Μάρτιο ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ !

Με τι όρεξη θα ξαναέρθουμε ? Μπορεί και να μην φταίτε εσείς, αλλά σίγουρα όμως την απραξία και τα λάθη τα δικά σας και των παλαιοτέρων από εσάς τα πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Είναι κρίμα την χρονιά που ο Ναυτικός Όμιλος γιορτάζει τα 120 ΧΡΟΝΙΑ λειτουργίας του να του κλείσετε τα δύο μεγαλύτερα τμήματα του για δώρο γενεθλίων. Τουλάχιστον ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ότι αξίζετε κάτι παραπάνω ολοκληρώστε την προσπάθεια θέρμανσης από την ΔΕΗ, να μην μείνει μόνο σαν ιδέα, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Η ΚΡΙΣΗ δουλεύοντας και προσπαθώντας όλα μπορούν να γίνουν. Στην πισίνα θα γυρίσουμε όλοι και θα έρθουν και νέα παιδιά μόνο αν ξέρουμε ότι θα λειτουργεί όλο τον χρόνο με τον θόλο της, διαφορετικά πλατσουρίζουμε και στην θάλασσα. Το καλοκαίρι αγωνιστικά δεν χρειάζεται η πισίνα, όπως ήδη ξέρετε, γιατί όλες οι σημαντικές δραστηριότητες των τμημάτων του υγρού στίβου είναι την περίοδο που τελικά μας το κλείνετε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.