Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Συριανό ανταλλακτικό δίκτυο

Δικτυακοί φίλοι και φίλες,
ύστερα από δύο συναντήσεις βρισκόμαστε πια στην ευτυχή θέση να ‘χουμε στα χέρια μας τα πρώτα βασικά ηλεκτρονικά εργαλεία συγκρότησης και λειτουργίας του Συριανού Δικτύου ανταλλαγής υπηρεσιών και προϊόντων.
Η ηλεκτρονική διεύθυνση του μπλόγκ που στήθηκε για την αλληλέγγυα μικροοικονομία μας είναι http://sanosyros.wordpress.com/
Εάν θέλετε να γίνεται μέλος του δικτύου, στείλτε ένα μέηλ στο sanosyros@yahoo.gr, αναφέροντας το όνομά σας, τα στοιχεία σας επικοινωνίας και ποιές υπηρεσίες ή προϊόντα προσφέρετε και ζητάτε.
Για να ενημερωθείτε για επιπλέον λεπτομέρειες, κλικάρετε πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα του μπόγκ το σύνδεσμο «συχνές ερωτήσεις», ενώ για να δείτε τα άτομα, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που έχουν εγγραφεί δοκιμαστικά κλικάρετε στο σύνδεσμο «εδώ» που θα δείτε στο τέλος του κειμένου της αρχικής σελίδας.
Η επόμενη συνάντηση, καθοριστικής θα έλεγα σημασίας, συμφωνήθηκε να γίνει την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 7.00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο. Εάν οτιδήποτε αλλάξει μέχρι τότε θα ενημερωθείτε εγκαίρως.
Σε κάθε περίπτωση, μέχρι τότε μπορείτε να στέλνετε τα μεήλ σας για να εγγραφείτε στο δίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.